1 op de 3 Nederlanders heeft seks op de werkvloer

Seks op gekke plekken is spannend, daar zijn we het allemaal over eens. We houden allemaal van een avontuurtje buiten de slaapkamer, maar wist je ook dat 1 op de 3 Nederlanders seks op de werkvloer heeft? Ja, kijk maar eens even rond op je werk of je onverklaarbare vlekken ziet;)

Seks op de werkvloer

Waarschijnlijk heb ook jij er ook wel eens over gefantaseerd om die bloedmooie collega horizontaal op je bureau te leggen. Het  is nu eenmaal spannend, omdat je stiekem weet dat het ergens fout is. VrouwenZaken.com, een online carrièreplatform voor vrouwen, heeft een onderzoek uitgevoerd waaruit blijkt dat maar liefst één op de drie Nederlanders wel rommelen met collega’s. Voor deze mensen bleef seks op de werkvloer dus niet enkel bij een fantasie.

Bij het overgrote deel blijft het toch alleen bij het fantaseren over de kleren van die ene knappe collega te scheuren. Uit onderzoek kwam naar voren dat maar liefst 71% zich weleens voorgesteld hoe het zou zijn om op het werk van bil te gaan. Gebeurt het wel? Dan is het bureau de plek die er het meest (41%) aan moet geloven. Overigens gaf een kwart van de ondervraagden aan een voorkeur te hebben om in de broek van zijn/haar baas of basin te zitten. Tsja, je moet de lat immers hoog leggen.

seks op de werkvloer-1