Aan deze 10 signalen kan je herkennen wanneer een man verliefd is

verliefd

“Vind iemand je nou leuk of ‘leuk leuk’?” Een vraag die jij jezelf vast weleens afvraagt. Is hij gewoon lief tegen mij, is hij gewoon zo óf is hij tot over z’n oren verliefd? Liefde is weird en soms onbegrijpelijk. Zelfs Albert Einstein kon er geen knoop aan vastbinden. Logisch, aangezien hij niet een bepaalde casanova was, maar toch, het was wel Einstein.

Mannen willen het vaak niet toe geven, maar zij geven onbewust verschillende signalen af wanneer ze iemand leuk vinden. Waarschijnlijk weten ze dit zelf ook wel. Zo niet, dan weten ze het na het lezen van dit artikel nu ook. Je hoopt natuurlijk elke dag dat hij naar je toe loopt en het ó zo mooie zinnetje zegt waar je al tijden op wacht; ”ik zie u graag”  zoals onze zuiderburen zouden zeggen. Dit doen mannen als zij geraakt zijn door cupido.

Dit is wat mannen doen wanneer zij verliefd zijn

1. Jou laten zien hoe geweldig hij is

Als hij continu indruk op je probeert te maken dan weet je dat je goed zit. Mannen laten zien dat ze verliefd zijn door te laten zien hoe geweldig ze zelf zijn. Daarmee wil hij je laten zien wat je waard bent. Gaat het over muziek, eten, sport of zelfs over school dan is er een grote kans dat hij je vertelt dat hij ergens enorm goed in is.

2. Je krijgt het gevoel alsof je geïnterviewd wordt

Heb je het gevoel dat je geïnterviewd wordt? Schiet hij de ene na de andere vraag op je af? Dan is hij hoogstwaarschijnlijk stapelgek op je. Hij stelt meerdere vragen en onthoudt letterlijk alles wat je zegt. You’re golden, want hij is oprecht geïnteresseerd en wil dingen over je weten. Studeert hij journalistiek? Ga er niet direct vanuit dat ‘ie oefent voor school, grote kans dat hij meer bezig is met jou dan met zijn studie. En dat is in dit geval een goed teken.

3. Million dollar smile

Wordt je continu met een big smile aangekeken? Zo erg dat het zelfs een beetje creepy wordt? Nou dan zit je goed, want dat betekent waarschijnlijk dat hij een zieke crush op je heeft.

verliefd
Foto: Warren Wong

4. Hij overlaad je met complimenten

Heb je elke dag het gevoel dat je het mooiste mens op de wereld bent wanneer je met hem bent? Heeft hij elke dag wel een nieuw compliment voor jou? Dan is hij over zijn oren verliefd en zegt het niet voor de lol. Wellicht is dit zijn manier om met je te flirten, neem het voor lief.

5. Meeting the parents

Als hij je voorstelt aan zijn ouders, dan zit je in z’n verliefde hartje. Gebeurt dit toch en is hij niet verliefd op je? Dan kan dit aan twee dingen liggen. Of je zit in een zieke friendzone óf het is gewoon een raar ventje. In ieder geval ziet hij je graag als hij deze stap maakt. Zet je beste beentje dus voor bij zijn ouders, maar ook bij de vrienden als hij je meeneemt.

6. Het zoeken naar een film

Stemt hij er mee in om een bepaalde film te kijken? Dan ben je dus in het bezit van een keeper. Deze wezens zijn tegenwoordig heilig, je moet dus van geluk spreken als je een bijna uitgestorven soort te pakken hebt. Grote kans dat hij dit ook nog eens allemaal voor jou doet. Bof jij even!

verliefd
Foto: Robert Zunikoff

7. Hij wilt van alles met je doen

Appt hij je nou elke dag, stuurt hij de ene naar de andere vraag en stelt hij de leukste activiteiten voor? Dan zit je absoluut goed, hij toont interesse in je en wil maar al te graag met jou dingen ondernemen. Zelfs als het maar een wandeling is, dan weet je dat hij over zijn oren verliefd is.

8. Een beetje jaloezie kan geen kwaad

Is hij nou een beetje jaloers als hij je met andere mannen ziet praten, dan is hij jaloers vanuit een goed hart. Dit is natuurlijk geen probleem, tot een bepaald niveau. Wanneer hij nou echt té jaloers is, dan moeten er alarmbellen gaan rinkelen. Je wilt namelijk niet dat deze jaloezie tussen jullie in gaat staan. Het moet gezonde jaloezie zijn, dan zit je goed.

9. Jij komt op de eerste plaats

Zegt hij voor jou andere afspraken af te, omdat jij op de eerste plek komt? Dan zie je hoeveel hij voor je over heeft. Vastleggen die handel!

10. De kusjes en knuffels zijn niet alleen achter gesloten deuren

Helaas tonen sommige mannen geen affectie in het openbaar, maar zijn ze wel verschrikkelijk aanhankelijk als jullie met ze tweeën zijn. Doet hij nou ook zo liefdevol buitenshuis als wanneer jullie in de stad lopen? Dan schudden we je hand en dan feliciteren we je, er is namelijk iemand verliefd op je!

Ook benieuwd wat vrouwen doen als zij verliefd zijn? Check dan hier het artikel: 9 dingen die vrouwen doen wanneer zij verliefd zijn.

Foto: Thought Catalog