Dit zijn de 10 sterkste XTC-pillen op festivals in 2019

Het festivalseizoen zou normaal gesproken in april losbarsten, maar door dat verrekte coronavirus staat dat nog steeds op losse schroeven. De knaldrang is real. The Loop, eenĀ non-profit organisatie die drugs onderzoekt en de veiligheid van drugsgebruikers wil vergroten, de balans opgemaakt en een lijst gedeeld op Twitter met de 10 sterkste XTC-pillenĀ die zij de zomer van 2019 (het laatste festivalseizoen dat doorging) zijn tegengekomen op festivals. En we kunnen je alvast vertellen dat er wat zware jongens tussen zaten.

10 sterkste XTC-pillen

Uit het rapport blijkt dat de paars met roze Skype, de bruine Donkey Kong, de oranje met witte Sprite, de paarse Maybach, de gele met witte Technogym, de blauwe Punisher, de paarse Audi, de bruine Phillip Plein de oranje Trump en de roze Poetin-pillen de meeste mg MDMA bevatte. Ook werden deze pillen het meest gelinkt met mensen die onwel zijn geworden.

Waar een ‘normale’ dosis rond de 100 mg ligt, bevat de geel-witte Technogym een whopping 330 mg MDMA. Genoeg om een heel weeshuis naar de ratten te helpen. Niet doen overigens, maar je snapt denk ik wel wat ik bedoel.

The Loop adviseert iedereen om elk van de onderstaande pillen NIET in je mik te stoppen. Via social media probeert The Loop mensen te helpen om de gevaarlijke pillen te identificeren en te informeren over de gevaren .

Stay safe, lieve mensen. Er is een hoop troep in omloop.

XTC-pillen-1
Credits: The Loop