3 Sekstandjes die perfect zijn om je ochtend goed te beginnen

Seksstandjes

‘S ochtends opstaan is altijd een taai moment. Hoe lang of kort je ook geslapen hebt, het moment dat je wekker gaat is altijd even strijden om je ogen open te krijgen. Wanneer je dit moment een stuk aangenamer wilt maken, dan kan een goede pot ochtendseks daar absoluut bij helpen. En met deze seksstandjes is het helemaal niet erg dat jullie nog lekker slaperig zijn en te lui zijn om er een langdurige sekssessie van te maken. Thank us later;)

Seksstandjes voor in de ochtend

Missionaris

Missionaris is zo’n standje dat altijd goed is. Het voordeel is dat de vrouw op haar rug ligt en er weinig voor hoeft te doen en de man, die bovenop ligt, zelf het tempo kan bepalen. Minimale inspanning en maximaal genot, dus ideaal om samen relaxed en langzaam wakker te worden.

Omgekeerde missionaris

Precies wat de naam van het seksstandje zegt. Missionaris, maar dan andersom. De vrouw ligt op de buik en de man ligt bovenop. Weer heerlijk lui, maar met minder kans op elkaars ochtendadem. Een klein erotisch avontuurtje, waarna je er de hele dag weer tegenaan kan.

Spoonen

Ook bij dit seksstandje komt er weinig inspanning bij kijken en dus ideaal voor in de ochtend. De vrouw ligt met de rug naar de man toe en gooit haar billen lekker tegen het kruis van haar partner, die met een beetje geluk een ochtenderectie heeft. Zo niet, dan zullen de heupbewegingen van de vrouw hier al snel voor zorgen. Ook heeft de man hier zijn handen vrij om andere hotspots van de vrouw te stimuleren.

Bonus: seks in bad

Een kleine bonus omdat dit niet echt een standje is, maar zeker de moeite waard is in de ochtend.

Staande seks onder de douche vergt in de ochtend veel te veel inspanning. Mocht je over een bad beschikken, kun je daar in de ochtend wél gebruik van maken. Het kost misschien wat meer tijd om het bad vol te laten lopen, maar seks in bad is een heerlijke manier om wakker te worden én je ben daarna meteen schoon. Het is dus ook nog efficiënt ook!