30 seksbegrippen die jij nog niet kende

Ah, de magische wereld van seks. Er zijn oneindig veel standjesfetishes en benamingen. Zo veel dat we durven te wedden dat jij de helft nog niet kent. Want potverdorie, wat hebben die biologieboeken ons tekort gedaan. Daarom hebben wij het op ons genomen om jullie kennis van de kunst van seks te vergroten. Docking, felching, shrimping en tribbing: grote kans dat deze begrippen jou niet veel zeggen. Daarom bij deze: seksuele voorlichting ronde twee: ‘De Verrijking’. Oftewel 30 seksbegrippen voor gevorderden.

‘De Verrijking’: Seksbegrippen die jij nog niet kende

Ballcuzi: Hierbij worden de ballen in een bak warm water gehangen, waarna een ander met een rietje bellen blaast onder de balzak. Met als resultaat een private jacuzzi voor de balletjes.

Bukkake: Groepsseks waarbij meerdere mannen hun sperma op één persoon spuiten. Hoe meer sperma, hoe beter.

Cumtribute: Sperma spuiten op een foto. Bijvoorbeeld in de Playboy of de nieuwe profielfoto van je buurmeisje.

Cupping: Met een pomp zuigen aan lichaamsdelen, gewoon voor de geil.

Confetti gangbang: Een gangbang waarbij na elke keer dat iemand klaarkomt met confetti gegooid wordt.

Docking: Wanneer twee mannen hun penis over elkaar wrijven tot ze klaarkomen. Hierbij is één man onbesneden, en trekt de andere man zijn voorhuid over de besneden penis.

Dogging: Seksuele handelingen in het openbaar, het liefst terwijl mensen toekijken.

Eproktofilie: Wanneer iemand geil wordt van andermans scheten.

Felching: Wanneer iemand klaarkomt in het geslachtsdeel van de ander, dus de anus of vagina, en vervolgens het sperma eruit likt.

Fluffer: Degene die er bij het maken van een pornofilm verantwoordelijk voor is dat de penis van de mannelijke acteur stijf blijft.

Frostface: Wanneer een man klaarkomt in het gezicht van zijn partner terwijl deze slaapt. Het resultaat? Wakker worden met een korst op je hoofd. Oftewel een frost. 

Gaping:  Het oprekken van de vagina of anus met bepaalde objecten, zodat er een gat ontstaat.

Geitenoog: Een soort harige cockring die een man om kan doen waarmee de vaginawand van de vrouw gestimuleerd wordt.

Ghost Load: Wanneer een man zo vaak klaargekomen is, dat er niks meer uitkomt wanneer die nogmaals klaarkomt.

Karezza: Seks waarbij de man het klaarkomen zo lang mogelijk uitstelt. Dus elke keer wanneer hij bijna komt, wordt de seks stilgelegd. De focus ligt hierbij op de seks zelf, niet op het klaarkomen.

Marinating: Seks waarbij de penis naar binnen geduwd wordt, en waarbij de sekspartners vervolgens stil op elkaar gaan liggen marineren in elkaars lichaamssappen. Yummie. 

Packing: Het tot aan de nok volproppen van een holte. Bijvoorbeeld de vagina of anoushka. 

Pegging: Wanneer de rollen omgedraaid zijn. Bij pegging brengt de vrouw een bezoekje aan de man zijn anus. Gebruikelijk is dan dat zij op zijn achterdeur klopt met een voorbinddildo en de man dus genomen wordt door de vrouw.

Postillonage: Een vingertje of dildo aanbrengen in de anus vlak voor het klaarkomen. Hierdoor zou je éxtra hard komen.

Plompzakken: Wanneer zowel de penis als ballen naar binnen geduwd worden. Kan wederom in de vagina én anus, gewoon eventjes flink doorduwen.

Rimmen: Het beffen van de anus

Sacofricose: Masturberen door een gat in je broekzak. Meestal gebeurt dit dan ‘stiekem’ op een openbare plek. Helemaal niet creepy ook.

Sandwichen: Waarbij een vrouw van voren én van achteren genomen wordt door twee mannen. De mannen zijn dus de broodjes, en de vrouw het beleg.

Shrimping: Het likken of zuigen aan de teen.

De Supernova: Hierbij vult iemand zijn mond met knettersnoep voor hij/zij een man pijpt.

Stretching: Een SM term waarbij de balzak, schaamlippen, tepels of penis d.m.v. gewichten zo ver mogelijk uitgerekt worden.

Trombone: Het telijkertijd aftrekken én rimmen van de man door één persoon. Voor de echte multitasker.

Tribbing: Wanneer twee vrouwen hun poesjes tegen elkaar wrijven om klaar te komen.

Truffle butter: Wanneer de penis eerst in de anus gestoken wordt en vervolgens in de vahien waardoor er een soort bruine boterachtige substantie ontstaat. Eigenlijk gewoon een soort kontsap dus.

Wappen: Seks onder invloed van drugs. De keuze is hierbij natuurlijk reuze. Lekker gevarieerd dus.

Zo, weet je dat ook weer. Voor jullie eigen bestwil hebben we de plaatjes achterwegen gelaten. Laat je fantasie maar mooi het werk doen. En mocht je in de toekomst iemand willen impressen met je kennis van seksbegrippen, kun je gewoon even casual laten weten dat je een kei bent in de kunst van de trombone. Of een enorme fan van gaping, maar dat je partner zich wel even goed moet wassen omdat je vandaag geen zin hebt in truffle butter. Graag gedaan hè.

Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *