Dit zijn de 4 beste seksspeeltjes voor koppels

Seksspeeltjes voor koppels-1

Het is natuurlijk om je vriend, vriendin, vrouw of sekspartner eens extra te verwennen. En dan bedoelen we niet met een nieuw paar schoenen of een ontbijtje op bed, maar over verwennerij tussen de lakens. Anno 2021 zijn niet langer de concurrent van de man, maar is het een verlengstuk van jullie seksleven. Want wie denk dat seksspeeltjes alleen bedoeld zijn voor spannends momentjes voor jezelf, heeft het mis. Als bedpartners kun je namelijk ook heerlijk samen spelen met verschillende seksspeeltjes. Want wat is er nu leuker én lekkerder dan elkaar bevredigen op een speelse en uitdagende manier?

Juist, weinig. Daarom zetten wij de 4 beste seksspeeltjes voor koppels op een rij!

De 4 beste seksspeeltjes voor koppels

Duo vibrator

De naam zegt het al, een duo vibrator is speciaal gemaakt voor koppels. Deze vibrators kunnen gebruikt worden tijdens het voorspel,  maar ook gewoon tijdens penetratie of orale seks. Dit seksspeeltjes is zo ontworpen dat hij als het ware op de vagina wordt ‘geclipt’. Het onderste deel wordt ingebracht en het bovenste gedeelte trilt en stimuleert dus de clitoris. Terwijl de vrouw van deze sensatie geniet, kan de man van deze vibraties meegenieten tijdens het penetreren.

Oók zijn er varianten die voorzien zijn van een afstandsbediening. Zo kun je de controle tijdens bijvoorbeeld het voorspel uit handen geven voor dat extra beetje spanning.

Vibrerende cockring

Hoewel een cockring uitsluitend door de man wordt gedragen, wil dat niet zeggen dat de partner hier niet van profiteert. Doordat de penis stevig wordt omsloten kan het bloed de zwellichamen moeilijk verlaten, waardoor zijn erectie steviger is dan normaal. Bij het stoten stimuleert de mini-vibrator de clitoris en maakt zelfs het missionaris-standje spannend.

Een aantal uitvoeringen zijn daarnaast voorzien van ribbels of noppen die voor extra genot en stimulatie zorgen. Ook zijn er penisringen die zowel de penis als de clitoris tegelijkertijd kunnen stimuleren. Over win-win gesproken!

Seksspelletjes

Zit je al wat langer in een relatie, dan is het soms even nodig om de vaste routines te doorbreken. Nu kun je natuurlijk kiezen voor een gezellig potje ‘mens erger je niet’, maar een erotisch spelletje zorgt net even voor wat meer opwinding in huis.

Seksspelletjes zijn perfect om te voorkomen dat jullie relatie in een sleur belandt. Zijn jullie net samen? Dan kan dit ook een spannend manier zijn om achter elkaars fantasieën te komen.

Vingerspeeltjes

Misschien niet iets waar je meteen aan zou denken, maar een vingerspeeltjes is ontzettend functioneel. Hoewel de naam misschien doet vermoeden dat het alleen voor haar is, is het juist een seksspeeltje dat gebruikt kan worden om zowel man als vrouw te bevredigen.

Zo zijn er ook vingerspeeltjes voor anale stimulatie of bijvoorbeeld een speciale vinger sleeuwe voor de G-spot, inclusief vibrator. Zo kan dit speeltje door mannen én vrouwen worden gedragen en kun je je partner op elk mogelijke manier verrassen.