4 weekenders in De School Amsterdam deze lente

De School Amsterdam

De School Amsterdam heeft de data van de populaire ‘Het Weekend’ bekend gemaakt. Niet één, niet twee, niet drie, maar vier edities zullen plaatsvinden op 11 t/m 13 april, 9 t/m 11 mei, 30 mei t/m 1 juni en 20 t/m 22 juni. Dat betekent dus dat we tijdens deze raves 31 uur lang uit onze aardlekschakelaar kunnen gaan in De School Amsterdam, één van de tofste technotempels van ons land.

‘Het Weekend’ – De School Amsterdam

Op de eerste editie van 11 t.m 12 april zullen DJ-sets te hore zijn van Avalon Emerson, dBridge, Darwin, Konduku, Mad Miran, Simo Cell, Ranie Ribeiro, Randomer en Tammo Hesselink, en zal  ook Aleksi Perälä live optreden. Daarnaast zullen Objekt & upsammy en Oceanic & Miss Jay b2b draaien.

De line-ups voor de daaropvolgende edities zullen snel worden aangekondigd, maar we kunnen je vertellen dat Carista en Elias Mazian hun acte de présence gaan geven in het weekend van 9 t/m 11 mei en dat Evan Baggs en DJ Masda gaan spelen op 30 mei. D. Tiffany en Byron Yeates zijn de eerste namen die voor de laatste editie zijn aangekondigd.

Vorig jaar werd er tijdens ADE ook al een 62-uur durende ‘Het Weekend‘ in De School Amsterdam gehouden.

Tickets voor de april-editie zijn hier te scoren.

De School Amsterdam