Dit zijn onze 5 favoriete vrouwelijke DJ’s

vrouwelijke DJ's

Vaak zijn DJ’s mannen. Denk maar aan Martin Garrix, Tiësto en David Guetta. Een vrouw kan toch ook echt een hele goede techno DJ zijn, zo niet beter. Misschien wordt het eens tijd dat we aan deze knappe dames ook wat aandacht besteden. Niet alleen hun DJ-skills maakt hen knap, hun looks werken hen absoluut ook niet tegen. Wij hebben onze 5 favoriete vrouwelijke techno DJ’s voor je op een rijtje gezet. Wat een spetters!

Onze 5 favoriete vrouwelijke DJ’s

Amelie Lens

Eén van deze succesvolle dames is Amelie Lens. Deze Belgische schone was vroeger model, maar brak in 2016 door als vrouwelijke techno DJ. Een doorbraak kun je het dan ook zeker noemen, want je hebt haar al kunnen bewonderen op podia als Awakenings, Tomorrowland en Amsterdam Dance Event. Een succesvol model was ze vast ook geworden, maar wij zien haar liever achter een DJ booth.

Nina Kraviz

Deze Russische schoonheid is maar liefst 31 jaar oud, maar dat zou je haar absoluut niet geven. Naast het zijn van een indrukwekkende techno DJ heeft ze ook nog eens een doctoraat in tandheelkunde. Toch heeft ze de tandartsenpraktijk ingeruild voor het leven als techno DJ. Ze is inmiddels een grote naam in de techno-scene en heeft gedraaid op festivals als Tomorrowland en Pukkelpop.

Charlotte de Witte

Charlotte de Witte is pas 27 jaar oud, maar is nu al een grote headliner op veel festivals. De uit België afkomstige DJ houdt van duistere techno en dat is in haar muziek wel te merken. We kunnen niet anders dan bewondering hebben voor deze knappe vrouwelijke DJ.

Onyvaa

Deze knappe dame komt niet uit Europa, maar uit Amerika. Ze is geboren in Californië en opgegroeid in Los Angeles. Toch heeft ze de USA ingeruild voor Europa. Deze spetter woont momenteel in Frankrijk. Onyvaa is een opkomende ster, dus houdt haar in de gaten. We gaan zeker nog veel van haar horen.

Peggy Gou

Peggy Gou is een Zuid-Koreaanse techno DJ. Naast het feit dat ze een knappe DJ is, is ze ook nog eens producer én modeontwerpster. Een hele busy dame dus. Het kan zijn dat je haar al kent van nummers als ‘It makes you forget’ en ‘Starry night‘. Succesvol is ze in ieder geval wel en het is een genot om haar achter een draaitafel bezig te zien.