5 ideeën voor een speciale date met je lover

Speciale date-1

Het maakt niet uit hoe lang jullie al bij elkaar zijn, het is altijd een goed idee om je geliefde af en toe eens mee te nemen op een speciale date. Het geeft jullie de kans om weer eens wat tijd met elkaar door te brengen en elkaar bij te praten over jullie gevoelens en gedachten.

Win samen iets

Niks is zo lekker als samen iets winnen. Je krijgt er een gevoel van onoverwinnelijkheid van en dat zal jullie dichter bij elkaar brengen. Als het weer mag, neem je lover bijvoorbeeld eens mee naar de kermis of naar het casino en beproef samen jullie geluk. Jullie kunnen natuurlijk ook naar een sportwedstrijd gaan en toekijken hoe jullie favoriete team de overwinning behaalt, dat voelt namelijk net zo lekker. Hebben jullie geen zin om het huis uit te gaan? Dan kan je ook heel gemakkelijk vanuit huis een gokje wagen op www.bet777.be. En denk er aan: gamble responsible.

Ga samen koken

Niet alleen de liefde van de man gaat door de maag, vrouwen zijn net zo dol op lekker eten. Het is natuurlijk altijd een optie om uit eten te gaan, maar samen iets lekkers maken zal ervoor zorgen dat jullie dichter bij elkaar komen. Als jullie nog niet zo goed kunnen koken, kunnen jullie er altijd voor kiezen om een instructievideo van het internet te gebruiken, maar kookles is natuurlijk ook altijd een optie voor een speciale date. Als jullie een competitief stelletje zijn, dan kan je er ook altijd over nadenken om er een wedstrijd van te maken, waarbij de verliezer natuurlijk de afwas doet.

Doe jullie eerste date over

Als je echt weer he-lemaal verliefd wil worden op je geliefde, dan is het een leuk idee om jullie eerste date nog eens over te doen. Jullie zullen merken dat het al die jaren later heel anders is en dat jullie als persoon én als stel echt gegroeid zijn. Neem dit moment om samen te bespreken hoe het tussen jullie gaat en welke hoogte- en dieptepunten jullie daarbij hebben meegemaakt. Spoiler: er kunnen wat tranen gaan vloeien.

Speciale date-4
Credits: Katerina Holmes

Probeer elkaars hobby’s

ls stel is het natuurlijk belangrijk dat je interesse hebt in wat de ander bezighoudt en het kan jullie dichter bij elkaar brengen als je je geliefde eens introduceert in een wereld die je hiervoor alleen voor jezelf hield. Leer haar gitaarspelen of ga eens een avond mee naar haar online borrel met vriendinnen. Op deze manier leer je weer een hele andere kant van je geliefde kennen en met een beetje geluk heb je er na deze date zelf ook een nieuwe hobby bij. 

Leer samen iets nieuws

Iets nieuws leren is altijd leuk en het is natuurlijk nog leuker om samen iets te leren. De mogelijkheden zijn in dit geval eindeloos, jullie kunnen ervoor kiezen om een eenmalige workshop te volgen, maar ook langere projecten zoals samen dansles nemen of een nieuwe taal leren behoren tot de opties. Bij een lang project hebben jullie in ieder geval elke week een moment waarop jullie samen tijd doorbrengen. En dat is wat je wil toch?

Speciale date-3
Credits: Tim Mossholder