De 5 leukste festivals tijdens Halloween

Festivals tijdens Halloween

Komend weekend wordt de klok weer een uurtje terug gezet en worden de nachten langer. Dit betekent ook dat Halloween er weer aan zit te komen en festivalorganisaties pakken dit moment maar al te graag om Halloween themed festivals te organiseren. Heb jij nog niks uit te spoken met op 26 oktober? Dan wordt het tijd om je engste pakje uit de kast te trekken, want op deze Halloween-festivals lopen de rillingen gegarandeerd over je rug.

Crazy Sexy Cool Halloween Festival

Helemaal uit je aardlekschakelaar gaan, omringd door zombies, sexy zustertjes en wellicht een beetje in je broek plassen van angst? Jep, op Crazy Sexy Cool’s Halloween-editie is dit aan de orde van de dag. Dit jaar komen op 26 oktober onder andere Yung Felix, Snelle en Jebroer naar het Zuiderpark in Rotterdam. Hoe dat er aan toe gaat? Check de aftermovie van vorig jaar!

SMÈRRIG Halloween Festival

Bij SMÈRRIG zijn ze meester in themafeestjes en Halloween kan dan natuurlijk niet ontbreken op de festivalagenda. Hitsiger gaan Halloween-festivals niet worden, met dit jaar o.a. De Jeugd Van Tegenwoordig, The Partysquad en Dio zit het op muzikaal gebied méér dan goed!

Halloween Festival TivoliVredenburg

Dit festival in Utrecht is Scary movie meets eng dansbare tunes, party & bull, bloedrode drankjes en hopen dat je heel thuis komt. Hier vindt je een karaokestage, silent disco en een spookhuis met meer schrikmomenten en sensatie dan de gemiddelde aflevering van Temptation Island. Bloedje veel te doen dus!

Daisy Halloween

Dat bij Daisy de heupjes flink loskomen hoef je ons niet te vertellen. Nu kan het dus ook tijdens Halloween met de lekkerste hits van de beste artiesten, samen met de leukste mensen uit Tilburg en omstreken. Met acts als Bizzey en Poke en natuurlijk Daisy zelf gaan de voetjes vanzelf van de vloer.

Glow in the Dark Halloween Special

Na het succes van vorig jaar kun je dit jaar tot 07:00 de Maassilo in Rotterdam he-le-maal afbreken met house, future house & techno. Mocht je op dat tijdstip nog op je benen kunnen staan, Benny Rodrigues heeft de closing-set. Wel belangrijk om te vermelden dachten we.