5 plekken waar je nóóit seks moet hebben

seks plekken

“Wat is de raarste plek waar je ooit seks hebt gehad?” – een vraag die redelijk vaak de revue passeert. Ook jij hebt waarschijnlijk herinneringen aan een spannend avontuurtje in de keuken,  de achterbank van een auto of misschien zelfs wel een openbare ruimte. Good for you, maar toch zijn er ook plekken die je beter kunt vermijden voor een pot seks.

Seksplekken die je beter kunt vermijden

In de auto (tijdens het rijden)

Als je seks hebt in een auto doe je dit te allen tijden in een stilstaande wagen waarvan de motor niet loopt. Toch gaan we met z’n allen best lekker op seks in een auto. Volgens een onderzoek van de University of South Dakota hebben 33 procent van de mannen en 9 procent van de vrouwen wel eens iets van seksuele activiteiten in de auto gedaan, inclusief penetratie. De échte waaghalzen zeiden zelfs dat hierbij ook regelmatig te hard werd gereden, of ze gaven toe tussen de rijbanen te schommelen. Niet erg veilig dus.

In de bossen

Voor een vluggertje klinkt een bos misschien als ideale plek. Een plek met veel beschutting, maar een bos is ook de woonplaats van talloos veel insecten, denk maar aan teken. Ze kruipen via je benen omhoog en kunnen zich, zonder dat je het doorhebt, nestelen op warme plekken zoals… Ja, juist. De plekken waar jij graag plezier mee hebt. Daarnaast kunnen deze beestjes ook nog eens nare ziektes met zich meedragen, zoals de ziekte van Lyme. Een soa, maar dan nét iets anders.

In het water

Lijkt misschien geil en makkelijk – is het absoluut niet. Seks in het water is daarnaast ook verre van veilig. Niet alleen glijden condooms makkelijk af, ook kan de daad wat stroef verlopen en daarmee kleine schaafwonden veroorzaken. En dan hebben de geruchten over het vacuüm trekken wanneer jullie geslachtsdelen een innige omhelzing hebben. Ons niet gezien!

Op het strand

Sex on the beach, we hebben er allemaal wel eens van gedroomd. Een romantische strandwandeling eindigt in seks terwijl jullie de zon achter de horizon zien verdwijnen. Klinkt top, maar de waarheid is dat zand op allerlei plekken komt waar je het totaal niet wilt hebben. Dat het ook pijn, sneetjes en infecties kan veroorzaken maakt het er niet aangenamer op. Toch proberen? Wij hebben eerder een artikel geschreven over hoe je het dan aanpakt!

Op je werk

Seks op het werk is over het algemeen niet handig, tenzij je jouw baan haat en het niet erg vrind om ontslagen te worden. Het is misschien leuk om op een feestje aan je vrienden of vriendinnen te vertellen, het wordt minder leuk als je betrapt wordt. Zeg maar dag tegen je reputatie, carrière. Of het moet met de baas/basin zijn, dan krijg je misschien wel promotie.