5 seksstandjes voor mannen met een kleine penis

kleine penis

Vorige week hadden we het al over seksstandjes die ideaal zijn om je ochtend mee te beginnen. Vandaag pakken we  de seksstandjes voor mannen met een kleine penis bij de slurf. Want niet elke man is namelijk gezegend met een genotsknots die de gemiddelde penislengte (in stijve toestand) van 13 of 14 cm haalt. Is dit bij jou het geval? Gooi dan niet meteen de handdoek in de ring, want voor de meeste vrouwen is het echt geen issue. Uiteindelijk draait het niet om de toverstaf zelf, maar of je er een beetje lekker mee kunt toveren.

Verkeerd beeld

Veel mannen voelen zich onzeker over het feit dat ze kleiner geschapen zijn dan gemiddeld. Dit komt vooral omdat sommige mannen zich vergelijken met de acteurs in de porno die zij kijken. En eerlijk is eerlijk, die mannen worden niet gecast omdat ze nou zo’n fantastisch innerlijk hebben. Het is totaal niet realistisch om je hiermee te vergelijken. In het echte leven heeft een vrouw liever iemand die naar haar luistert, de tijd voor haar neemt en weet wat ze nodig heeft.

En wat blijkt? Mannen met een ‘kleintje’ zijn daar nog beter toe in staat ook, omdat zij in de slaapkamer vaak maar moeite doen.

Jouw bescheiden leuter is helemaal zo slecht nog niet en met deze 5 standjes haal je er alles uit wat erin zit.

5 sekstandjes voor mannen met een kleine penis

Doggy Style

Good old doggy style is perfect voor mannen met een kleine penis, want hierbij is diepe penetratie mogelijk en kun je optimaal gebruik maken van de centimeters die je wél hebt. Maar met doggy style ga je niet alleen diep, je hebt ook nog eens een mooi uitzicht. Jij bepaald zelf de snelheid en kracht van je stoten en je kunt haar bovendien extra stimuleren met je vrije hand.

Splitting bamboo

Dit is een ondergewaardeerd seksstandje, aangezien je met de ‘splitsing bamboe’ extra houvast hebt en daardoor dieper kunt penetreren. De vrouw ligt op haar rug en stress één been uit naar boven. De man knielt tussen haar benen en laat haar uitgestrekte been tegen je schouder rusten.

Pile Driver

Bij de ‘pile driver’ ligt de vrouw met opgetrokken knieën op haar rug en de man squat als het ware boven haar en laat haar benen op je ellebogen rusten. Alsof je olie aan het boren bent in in het Midden-Oosten.

Elevated Reverse Cowgirl

Dit is een simpele variatie van de bekende reverse cowgirl en je voert ‘m als volgt uit: de man ligt op bed met een kussen onder de heupen. Vervolgens laat je haar op schoot plaatsnemen met haar rug naar je toe. De licht verhoogde heupen zorgen ervoor dat de man extra diep bij haar binnenkomt.

Super Girl

Bij dit standje ligt de vrouw op haar buik en heeft haar benen tegen elkaar gedrukt. Een beetje als Supergirl die door de lucht vliegt, waarbij uitgestrekte armen optioneel zijn. De man gaat bovenop haar liggen en komt van achteren bij haar binnen. Omdat haar heupen zijn gesloten, creëer je extra frictie, wat voor beide erg plezierig is. Want meer frictie betekent meer sensatie, wat betekent dat de kleine penis niet zo diep hoeft te stoten.

kleine penis-1