5 tips voor naspel

Huh, naspel?! Jazeker, want naspel is bijna net zo belangrijk als de handelingen die vooraf gaan. Dus grijpt jouw lief gelijk naar zijn/haar telefoon na de daad of valt hij/zij meteen in slaap? Schuif dan dit artikel onder de neus van je partner na een potje love making. Het is namelijk niet alleen fijn om samen iets te doen na de seks, het versterkt ook nog eens jullie band. Winning!

Je kunt natuurlijk een lekker potje zoenen, knuffelen en elkaar lieve woordjes influisteren afterwards. Het hoeft echter niet altijd zo zoetsappig te zijn.

Complimenten

Na seks zit je vol feel good-hormonen. Gebruik deze hormonen en overlaad je partner met complimenten over zijn/haar lichaam en prestaties. Wedden dat je partner hierdoor in de toekomst veel vaker zin heeft om jouw uit elkaar te trekken?

Snacken

Iedereen houdt van snacks, dus verdubbel jullie liefde door samen te genieten van comfort food na de seks. Prop elkaar vol met chocolade, pizza en muffins.

Massage

Seks is inspannend en vergt in de meeste gevallen flink wat spierkracht. Niets is lekker dan spieren die arbeid hebben geleverd lekker te masseren. Waar je het ook vaak kunt gebruiken bij het voorspel, is een massage na de seks veel specialer, omdat het doel (seks) al gebeurd is.

Samen douchen

Jullie naakte lichamen tegen elkaar in een stomende douche heeft iets intiems en kwetsbaars. Jullie zijn zojuist lekker dirty geweest, dus sop elkaar van top tot teen in.

Ronde 2?

Nadat je een orgasme hebt gehad is je lichaam nog supergevoelig. Maak hier gebruik van door elkaar te strelen kussen op intieme en gevoelige plekjes. Met een beetje geluk springen jullie op elkaar voor ronde twee.

Credits: Rawpixel
Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *