Lente om je voeten: dit zijn de 5 tofste witte sneakers voor vrouwen

See
// 4 mei 2020
Witte sneakers-5
Credits: Bijenkorf

Dames deze week is het jullie beurt. Vorige week hebben we voor de mannen een lijstje gemaakt met de tofste witte sneakers. Maar we zouden Mellowed niet zijn als we jullie ook niet de volledige aandacht geven. Vandaar dat we ook voor jullie een lijstje hebben gemaakt met de tofste witte sneakers om nu aan te schaffen.

Elk jaar weer opnieuw

We weten ook niet precies wat het is maar zodra de zon begint te schijnen en lente om het hoekje komt kijken gaat iedereen massaal witte sneakers halen. Wat zijn we toch ook kuddedieren. Maar laten we eerlijk zijn, een fresh paar witte sneakers is nooit verkeerd om aan te schaffen. Je kunt ze eindeloos blijven combineren en net zoals een goed glas wijn, zijn witte sneakers nooit verkeerd. Voor jullie hebben we er geen prijslimiet aangehangen want jullie weten net zo goed als ik dat geld moet rollen wanneer het om schoenen gaat.

Reebok Club C 85 | €79,95

Laten we beginnen met een simpel maar tijdloos modelletje van Reebok. Deze sneaker draagt een heerlijke retro look met zich mee waardoor je een tiental paar jaar terug in de tijd gaat. De schoen is zowel casual als elegant en perfect om aan je voeten te hebben deze dagen.

 

 

Nike Air Max 98 | €180,00

Dit witte praaltje mag dan misschien wat aan de dure kant zijn maar het is je geld meer dan waard. Deze witte sneaker van Nike is niet alleen fasionable maar ook nog eens super comfortabel. Door de dikke rubberen air zool lijkt het net alsof je op wolkjes loopt.

Tommy Hilfiger sneaker | €79,90

Tommy Hilfiger heeft de laatste jaren, door hun Tommy Jeans collecties een echte comeback gemaakt bij de jongeren generatie. Ook met deze witte sneaker slaan ze plank helemaal raak. Met een bovenkant van gerecycled polyester en een plateauzool met glitter erop is deze schoen perfect voor een festivalletje. Of in dit geval een tuinsessie met maximaal 2 vrienden. Either way, deze schoen wil je aan je voeten hebben.

Scotch & Soda Celest sneaker | €119,95

Met deze chunky stapper van Scotch & Soda ga je de show stelen deze zomer. Je kan het onder een jeans dragen in de stad of onder een rokje in het park. Dit stukje leer aan je voeten geeft je outfit een flair van sportiviteit mee.

Nike P-6000 | €110,00

Last but not least hebben we voor jullie de Nike P-6000. Dit model mag dan niet helemaal wit zijn maar toch is het een toppertje die je deze zomer wil hebben. Deze sneaker is namelijk niet alleen geschikt voor je standaard casual wear maar het is ook een perfecte schoen om mee te sporten. Multifunctioneel en net iets anders. Perfect!