7 seksstandjes voor mannen met een grote penis

grote penis-1

Eerder hadden we het al over de beste seksstandjes voor de iets minder bedeelde mannen. Maar wij zouden Mellowed niet zijn als we óók de mannen met een grote leuter voorzien met wat info betreft het uitoefenen van de volgende seksstandjes. Hun apparaat moet immers in goede bannen worden geleid, anders kunnen er wel eens gewonden vallen. Vaak weet de man in kwestie wel hoe hij met zijn grote penis om moet gaan, maar voor vrouwen is dat nog altijd maar de vraag.

7 seksstandjes voor mannen met ene grote penis

Doggy Style (staand)

De ideale positie voor sex onder de douche, maar niet alleen onder de douche. Staande doge style kun je overal in huis uitvoeren. Denk aan de gang, woonkamer, kelder, bezemkast of meterkast. En, aangezien de man zo’n grote lul heeft, kan hij waarschijnlijk blijven zitten terwijl de vrouw blijft staan.

Crabwalk

Bij dit standje zijn jullie lichamen redelijk ver van elkaar, maar met dank aan het enorme formaat van de lul komt dit helemaal voor de bakker. Dit standje legt de focus op de grote penis én vajayjay, hoe het hoort.

The proposal

Als man heb je bij dit seksstandje de volledige controle over je penetratie en stimuleert ook nog eens de clitorus als een malle. En mocht je echt kinky zijn, dan doe je ook je huwelijksaanzoek terwijl je 20 centimeren in je partner zit;)

The three-legged dog

De Three-Legged Dog staat voor het derde been die in de lucht gaat door de vrouw. Maar voor de man staat dat natuurlijk voor het derde been wat hij gebruikt, als je begrijpt wat we bedoelen.

Modified woman on top

Net iets dieper dan de vrouw normaal gesproken gewend is.  Sowieso omdat ze bovenop ligt en ten tweede natuurlijk de grote brandweerslang die de baarmoeder aan het kietelen is.

Reverse Cowgirl

grote penis-3

De vrouw wordt hiermee aan het werk gezet en mag de staf op haar eigen manier eren. Doe ermee wat je wilt,  de vrouw heeft hier de touwtjes in handen.

Side by side

Romantiek tijdens de seks is nooit weg natuurlijk. Met dit seksstandje bedrijf je oog in oog de liefde, terwijl jullie heupen op en neer wiebelen. “Wat is ‘ie groot he?”

grote penis-2

 

Source :