8 soorten mensen die je in elke Whatsapp groep tegenkomt

Whatsapp groep

Iedereen zit wel in minstens één Whatsapp groep. Sommige gebruiken hem constant en anderen alleen als het hen goed uitkomt of als ze iets nodig hebben. Toch zul je zien dat er verschillende soorten in een Whatsapp groep zitten die letterlijk iedereen herkent. Hele stille, hele lollige (vinden ze zelf vooral) en ook hele irritante types. Benieuwd waar we het over hebben? Wij leggen het je graag uit.

8 soorten mensen die je al-tijd tegenkomt in een Whatsapp groep

1: De persoon die alleen ’s avonds leeft

We kennen er zeker eentje: die ene persoon waarvan het lijkt dat hij of zij alleen ’s nachts leeft. Net als vleermuizen zeg maar. Echte nachtdieren dus. En wij houden van nachtdieren. En dat zullen ze je laten merken. Ze hebben de behoefte om ’s nachts van 3.00u tot 5.00u te laten weten waar ze mee bezig zijn en wat hen wakker houdt. En dan vragen ze zich af wat de rest aan het doen is… Ehm slapen misschien?

  Whatsapp groep

2: Die ene die lekker gaat op lelijke foto’s

Dit is nou precies één van die irritante types. Die personen die het heerlijk vinden om eens helemaal stuk te gaan om die ene afschuwelijke foto van jou en de rest daarvan wil laten meegenieten. En alsof het nog niet erg genoeg is zoomen ze maar al te graag in en maken daar ook nog eens een screenshot van. Elke keer weer spannend of je die prachtige onderkin selfie van jezelf gaat zien als je de Whatsapp groep opent.

3: De spammer

Herken je dit gevoel? Dat je lekker je favoriete serie zit te bingewatchen en ineens begint je telefoon zo vaak te trillen dat het wel een aardbeving lijkt. What the f*ck is er aan de hand?! Helemaal niks is het antwoord. Die ene vriend of vriendin heeft gewoon abrupt aandacht te kort en moet en zal die aandacht krijgen. Vandaar dat diegene het nodig vond om even 785 berichtjes in één keer te sturen over helemaal niks. Ook best irritant hè?

Whatsapp groep

4: De viezerik

Deze kom je vooral tegen bij de mannen. Die ene vriend die het maar al te leuk vindt om even wat pikante plaatjes te delen met de maten. Die sturen ze dan ook net op het moment dat je er niet op zit te wachten. Wanneer je naast je vriendin zit bijvoorbeeld. Ook is het zo dat bij veel mensen de afbeeldingen van Whatsapp meteen worden opgeslagen op hun telefoon. Ook niet heel handig als je vriendin even die ene foto van dat romantische weekendje wil opzoeken die zij niet op haar telefoon heeft staan…

5: De spion

Als deze persoon niet in de Whatsapp groep zit is het gewoonweg niet compleet. De spion is die ene lezer die letterlijk alles leest, maar nooit reageert. Letterlijk nooit. Je vergeet dan ook vaak dat diegene ook nog deelneemt in de groep. Het is toch handig om dat te onthouden voor het geval je net een leuke roddel over die ene persoon hebt gehoord. Ze krijgen namelijk wel alles mee, ondanks dat ze nooit iets zeggen. Je vraagt je bijna af waarom ze überhaupt in de Whatsapp groep zitten…

6: De persoon die niet alles in één keer kan typen

Als er een kampioenschap zou zijn voor de meest irritante persoon in een Whatsapp groep is dit zeker één van de kanshebbers. Redelijk vergelijkbaar met de spammer, maar misschien nog net wat irritanter. Je hebt gewoon een gesprek en je moet een half uur toekijken hoe woord voor woord het antwoord van die ene persoon binnenkomt. Hoe moeilijk kan het zijn om alles in één bericht te typen?

Whatsapp groep 7: De dronkenlap

“Heeeeeeee jongens ik hebnet gewoonff triozoen gedaan was vet chill maar jullieee weten het he? Bro’s before hoes… maar anyway ik hou zoveel van jullie! Weten julliewel tochhh?” Ja die appjes komen je vast wel bekend voor. Zodra je die leest weet je dat die ene vriend of vriendin weer een gezellige avond heeft gehad. Niks mis mee toch? En vaak ook erg grappig om terug te lezen, vind jij dan hè.

 

8: De beheerder van de Whatsapp groep

De beheerder. De boss bitch of de absolute baas. Vinden zij zelf vooral. Aan deze mensen moet je vragen of iemand kan worden toegelaten aan de app of juist er uit kan worden gegooid. Toch is deze niet altijd aanwezig. Vaak kunnen meerdere mensen beheerder zijn van een groep. Maar laten we eerlijk wezen, soms is het ook wel lekker dat die ene grapjas er niet zomaar iedereen in kan gooien.