Dit zijn de meest absurde spullen die zijn achtergebleven op een hotelkamer

Hotelkamer

We hebben het allemaal weleens meegemaakt. Je bent op vakantie met vriend(inn)en en je wilt nog één avond tot het gaatje gaan voordat je de volgende dag weer terug naar huis vliegt. Met maximaal twee uur slaap op de teller moet je heel je hebben en houden nog bij elkaar zoeken en daarna zo snel mogelijk naar het vliegveld reizen om je vlucht te halen. In alle hectiek en het feit dat je nog half dronken bent kan het gebeuren dat je iets vergeet op je hotelkamer. No big deal, behalve als je zoiets absurds bent verloren als de items in dit artikel.

Zoover heeft een lijst gemaakt met de meest absurde voorwerpen die in een hotelkamer zijn blijven liggen. Dit verzin je niet!

Meest absurde spullen die in een hotelkamer zijn overgebleven

Op vakantie geweest en een shirt of tandpasta laten liggen is geen probleem. Maar je gaat je echt verbazen als je erachter komt wat sommige vakantiegangers in hun hotelkamer hebben laten liggen. Bij sommige spullen begrijp je niet eens waarom je überhaupt zoiets mee zou nemen. Let’s see what we got in store for you:

Hotelkamer
Foto: Roberto Nickson

Die is zeker met z’n verkeerde been uit bed gestapt

Het overkomt ons allemaal weleens, we staan op en zijn duidelijk met ons verkeerde been uit bed gestapt. Maar om nou je been te vergeten in je hotelkamer is wel heel knap. Hoe is die persoon in godsnaam thuis gekomen? In Berlijn is namelijk een beenprothese gevonden. Het kamermeisje  wist niet wat haar overkwam. In ieder geval was zij een beenprothese rijker, maar wat ze er mee moest? Geen idee.

Ik ga op reis en ik neem mee ….

Als je op vakantie gaat moet je altijd goed voorbereid zijn. Zo neem je standaard te veel dingen mee omdat je altijd bang bent om ergens mis op te pakken. De vraag is alleen: who the f*ck neemt er een staafmixer mee op vakantie??? Een man liet een staafmixer in een hotelkamer in Amsterdam liggen. Misschien was het wel Gordon Ramsey?

Als de bruiloft, maar leuk was

Een dame had een prachtige bruiloft in gedachte toen ze op vakantie was op Bali. Tijdens de vlucht naar haar bruiloft in New York, na een heerlijke vakantie achter de rug te hebben, keek deze vrouw (net als alle vrouwen) enorm uit naar het grote moment. Totdat ze naar het altaar zou moeten lopen. Mevrouw was namelijk haar trouwjurk vergeten. Say what now!? Er gaat vaak genoeg iets fout bij een bruiloft, maar  je trouwjurk vergeten voor je bruiloft is toch wel echt heel erg zuur.

Hotelkamer
Foto: Lauren Richmond

Ben je nou aan het lachen of gaan je tanden op vakantie?

Nou blijkbaar beide, iemand dacht even leuk op vakantie te gaan, maar vergat één belangrijk ding: zijn/haar kunstgebit. Hij/zij had waarschijnlijk het ontbijt geskipt. Je tanden vergeten, dat is nou eens lekker thuiskomen. Het zal je dan ook zeker niet verbazen als we vertellen dat dit gebeurde in Benidorm. De place to be voor oudjes.

Een gangster op bezoek kan ook gewoon gezellig zijn

Ook criminelen, gangsters en maffioso moeten op vakantie. Je hoopt natuurlijk wel dat ze hun beroep lekker thuis laten. Maar deze ‘vakantieganger’ heeft zijn werk op zijn hotelkamer laten liggen. In Barcelona zijn namelijk meerdere wapens achtergelaten in een hotelkamer. Verschillende pistolen, lange messen en een facking samoerai zwaard. De vraag is alleen of de vakantieganger het heeft achtergelaten of juist nooit meer thuis is gekomen. Het is in ieder geval een absurd verhaal.

Leg dat maar eens uit bij thuiskomst

Er zijn genoeg mensen die weleens op een zakenreis moeten en een hotel boeken. Er zijn ook genoeg mensen die met hun affaire een hotelkamer boeken. De vraag is alleen: welke van de twee was het? Iets waar we waarschijnlijk nooit achter zullen komen. Wél weten we dat de persoon in kwestie iets uit te leggen heeft bij thuiskomst. Hij/zij vergat namelijk de trouwring mee te nemen uit een hotelkamer. Onze gedachte zijn met deze ongelukkige persoon.

Een wel heel erg tevreden gast

Het komt weleens vaker voor dat er geld wordt achtergelaten. Maar bij een bedrag van €500,00 vraag je jezelf toch af of  de service nou echt zo goed was. De gast was duidelijk niet op een budget vakantie. Als het geld niet wordt opgehaald, is het vaak drugsgeld en mag het helaas niet als fooi gezien worden. Het mooie bedrag moest dan ook direct naar het politiebureau. Bummer.

Hotelkamer
Foto: Olga DeLawrence
Source :