Tijdens ADE 2018 verblijf je in deze hotels

ADE Hotels

Volgende week verwacht Amsterdam ongeveer 400.000 partypeeps die hun kont eraf gaan dansen op de vetste feestjes van ADE 2018. Slapen is voor veel mensen niet prioriteit nummer één tijdens deze dagen, maar het is toch wel lekker om na een nacht raven jezelf ergens terug te kunnen trekken om je klaar te maken voor nóg een dag gekkigheid. Maar waar de f*ck moet je heen, om 06:00 ‘s ochtends, met je ziel onder je arm én een mik vol drank? Bij deze ADE hotels mis je niks van het feestje.

The Student Hotel

The Student Hotel is dit jaar één van de officiële ADE hotels en dé hub waar alles samenkomt tijdens Amsterdam Dance Event. Het hotel wordt van woensdag 17 oktober tot zaterdag 20 oktober  omgedoopt tot het 538DJ Hotel, waar ‘s avonds in de club van het hotel exclusieve showcases plaatsvinden van o.a. Lucas & Steve, Sunnery James & Ryan Marciano, Jonas Blue en Dimitri Vegas & Like Mike.

Tijdens ADE wordt dagelijks van 08:30 tot 18:30 de ruimte van TSH Collab, een design co-working space en restaurant, opengesteld om te werken. Voor een goede break hoef je slechts een paar meter verderop in de lobby te zijn; bij de cocktailbar haal je je favoriete verfrissing terwijl je kunt genieten van de live radio die er wordt gemaakt – of je stapt zelf achter de decks tijdens een van de  DJ workshops die elke dag van 12:00 uur tot 21:00 uur plaatsvinden.

De enorme boutique styled loft van het hotel, ook bekend als de ‘Play Room’, wordt afwisselend omgedoopt tot underground live broadcast van Dance Department Radio en Base Camp van de Industry Sessions die gedreven talenten, professionals en ondernemers samenbrengen.

Foto’s: The Student Hotel

W Hotel

Muziek is altijd al een passion point van W Hotels geweest, vandaar dat het hotel óók dit jaar weer een officiële ADE venue is. Van volgende week woensdag tot zondag 21 oktober zullen de tofste DJ’s de W Lounge op hun grondvesten doen schudden. Feestgangers kunnen er iedere dag terecht voor de lekkerste beats, met een 360 graden uitzicht over heel Amsterdam.

Ook lanceert W Amsterdam in restaurant Het Groene Paleis een pop-up Sound Suite: een professionele muziekstudio waar muzikanten en producers muziek kunnen schrijven en opnemen. Beleef ADE 2018 vanuit het kloppende hart van Amsterdam, pal achter de Dam en krijg insider access met een passie voor trendy design, high-end fashion en de nieuwste muziek.

Foto’s: W Hotel Amsterdam

Volkshotel

Het Volkshotel staat in oktober in het teken van ADE en presenteert een veelzijdig programma, met naast zieke clubnachten in Canvas en Doka, ook een cultureel programma, om de rauwe randjes van je kater te verzachten. Zo kun je de discussie aangaan tijdens het nachtcollege in samenwerking met Felix Meritis en kun je met je brakke gezicht door de platen snuffelen bij de Good Music Vinyl Market.

Elke kamer beschikt over een minimalistische inrichting en een eigen badkamer met een douche. Mocht het je allemaal even teveel worden vindt je op het dak een mini-spa met drie hot tubs en een sauna. Zag maar dag tegen die kwaaie dampen! Oh, en met een metrostation op 50 meter kun je jezelf makkelijk door de stad bewegen.

Foto’s: Volkshotel

Hotel Arena

Hotel Arena heeft tijdens ADE 2018 een driedaagse clubprogrammering, met onder andere een electrofeest en een 90’s party. De feesten worden gehouden in de oude Kapel van het Sint Elisabeth-Gesticht, een rijksmonument grenzend aan het hotel. De oude wordt door de meeste Amsterdammers herinnert als populair poppodium en unieke club.

Door de enorme verbouwing van afgelopen jaar heeft de betoverende sfeer van de Kapel weer kunnen herrijzen. Het is door de magische sfeer, die gecreëerd wordt door marmeren zuilen en originele fresco’s, dé ideale feestlocatie. Artiesten als Atwanto 3, Guy Gravier, Anansi en Alex Niggeman zullen achter de knoppen plaatsnemen.

Ook voegen ze als onderdeel van ADE twee culturele programma’s toe: de expositie Solipmission en het klassieke concert Klassifest. Het hotel telt 139 karakteristieke kamers en zijn door de hoge plafonds, grote ramen, schuine wanden en houten balken, eigenzinnige erkers en knusse nissen allemaal verschillend. Hier verdwijnt je kater als sneeuw voor de zon.

Foto’s: Hotel Arena

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *