Gratis ADE Hangover maakt volledig programma bekend

ADE Hangover

Het gratis toegankelijke festival ADE Hangover heeft het volledige programma bekend gemaakt voor zondag 21 oktober. De NDSM-werf wordt omgebouwd tot een de perfecte plek om de ADE kater te verzachten en nog één keer tot het gaatje te gaan. Live-acts als HAN & AAN Discoband, Mungo Bungo en Niklas Paschburg staan op het programma, daarnaast zijn er een aantal nooit eerder vertoonde b2b sets, zoals Some Chemistry X RSS Disco, Tunnelvisions X Yør Kultura en Lucky Done Gone X Moody Mehran.

Crate Diggers Record Fair

Bijzonder dit jaar is de toevoeging van de Crate Diggers Record Fair, een initiatief van het welbekende Discods, die een bijbel biedt aan iedereen die zich bezighoudt met muziek. Twintig platenhandelaren stallen hier hun pareltjes uit, waarna bekende DJ´s als Move D, DJ Bone, San Soda en Dazian een uur te tijd krijgen om platen uit te zoeken die ze daarna gaan mixen.

Ferrotopia: Talks & Theather

Nachburgemeester Shamiro van der Geld host talks met verschillende gasten, waar actuele onderwerpen als feministen activisten binnen de dance-scene, alternatieve feestlocaties in Amsterdam en een ‘code of conduct’ voor de clubindustrie worden besproken. Om in thema te blijven hebben ze een journalist, een milieufilosoof, een kernfysicus, een sjamaan en muzikanten uitgenodigd om een warmtepreek te geven rondom warmte, klimaatverandering en de tomeloosheid van energie.

Creativiteit en anti-kater voedsel

De industriele NDSM-Werp wordt gevuld met indrukwekkende kunstwerken, hottubs en een sauna. Daarnaast hangen, staan of zweven blikvangers zoals vliegtuigen, flybots, klapkarren en enorme dieren van staal. Ook zijn er creatieve activiteiten waar bezoekers aan kunnen deelnemen. Deze overdaad aan impulsen gaat gepaard met een lekker speciaal biertje, een borrelhapje of een volwaardige maaltijd. Zweet de voorgaande avond eruit met een pittige curry of breng je vitamine-niveau omhoog met een superfood-smoothie.

Programma

Werftheater (live stage)

Äktaro-Black Dynamite-Bonnefooi-DJ Mink-HAN & AAN presents Discoband-INI movement presents Rebiere x PCM & Umoja ft. Rilan-Mungo Bungo-Niklas Paschburg-Umoja

Barn (back to back sets)

Bengkulu x Pim Lauwerier-Jantje Beton-Kristina x Julian Alexander-L’Atelier x Dorothy –Lucky Done Gone x Moody Mehran-Mino Abadier x Paula Tape-Some Chemistry x RSS Disco-Tenzers x Planty Herbs-Tunnelvisions x Yør Kultura

Discogs Crate Diggers Sessions

Move D-DJ Bone-San Soda-Dazion

Ferrotopia

Talks met Nachtburgemeester Shamiro van der Geld-Collectief Walden: Energie No.4 Warmte-Polyband

Foto’s: Dennis Verduin & Michiel Ton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *