Met deze afrodisiacum foods kom je meteen in the mood 

Afrodisiacum-1

“How to get in the mood?” Voor vele is het gewoon een kwestie van een knop om zetten en gaan. De ander doet er iets langer over om zich aan het liefdesspel over te geven. Seks is nu eenmaal fijn, maar zo nu en dan ben je gewoon niet helemaal in de juiste mood. De oplossing: afrodisiacum.

Afrodisiaca zijn etenswaren, drankjes, drugs of belevingen die je seksueel verlangen stimuleren. Het werkt als een soort magische knop dat je libido verhoogt. Met andere woorden: met deze middelen wordt je kneutertje hitsig.

Daarom speciaal voor jou een lijstje met etenswaren waarvan je intieme delen gaan tinkelen.

Afrodisiacum foods, to get in the mood

Chocolade

Chocolade verlaagt je bloeddruk en verbeterd je emotionele status. Dit zijn twee goede elementen om in the mood mee te komen. Het eten van chocola stimuleert de afgifte van endorfine, dit stofje komt vrij wanneer je een orgasme hebt.

Pure chocolade heeft nog een tweede element dat je seks verbetert: zink. Dit zorgt ervoor dat je beter presteert en dus een betere tijd onder de lakens hebt.

Pistache noten

Pistache noten zijn fijn om te eten. Wie had ooit gedacht dat ze ook nog eens nuttig waren in de slaapkamer? De noten zijn namelijk goed voor erectiestoornissen. Ze bevatten veel vitamine B6, deze vitamine zijn essentieel bij het verminderen van stress. En we weten allemaal dat wanneer we stress ervaren, we de klus in bed niet kunnen klaren.

Maca

Maca is een zetmeelrijke wortel uit Peru. Misschien niet het meeste makkelijke om te vinden in de supermarkt maar er gelukkig wordt er veel met dit product gemaakt. Maca heeft een effect op het seksueel verlangen bij mannen en de verbeterd de seksuele functie. Kun je het afrodisiacum product niet vinden? Geen stress, je kan bij bijna elke drogisterij een poedervorm kopen.

Granaatappel

Granaatappels verhogen het aantal zaadcellen en de testosteron niveaus. En hoe meer testosteron, hoe beter. Een groot onderdeel van in the mood komen, is het testosteron niveau. Daarnaast verhogen granaatappels de bloedstroom door de antioxidanten die het fruit bevat. En ook een goede bloedsomloop is essentieel voor goede seks.

Rode wijn

Alcohol verlaagt je remmingen en brengt je meer in de stemming. Rode wijn is hier een toppertje in. De alcoholische versnapering verbeterd de seksuele gezondheid van vrouwen, helpt bij de bloedstroom en geeft je een verlangen naar seks. Niet alleen voor de dames is rode wijn een toppertje, ook voor mannen heeft het zijn voordelen. Het verhoogt het testosteron, wat essentieel is voor een gezonde libido.

Bij deze afrodisiacum is het niet de bedoeling dat je het te veel naar binnen giet. Wanneer je helemaal lam bent van de rode wijn gaat seks ‘m ook niet meer worden. Maar combineer een paar glaasjes rood met een paar stukjes chocola, creëer een sexy setting en je hebt gegarandeerd een heerlijk avond.

Foto: Dainis Graveris