Dit is de tofste aftermovie van een festival dat niet heeft plaats kunnen vinden

MANIFY: Out of office-1

Een zomer om niet te vergeten, dat is waar we allemaal op hoopte. En potverdorie wat hebben we gelijk gekregen. Het gaat inderdaad een zomer worden om nooit te vergeten, maar niet om de juiste reden. Waar we onszelf voornamen om de hele zomer lang festivals en feestjes te bezoeken, drinken we ons nu moederziel alleen dronken op de bank. Het contrast had niet groter kunnen zijn met wat we eigenlijk voor ogen hadden.

MANIFY: Out of office, Friday Festival

Met het coronavirus in het land, kregen we eind maart het slechte nieuws dat alle festivals en concerten tot ten minste 1 juni werden verboden. Een maand later werd die maatregel nog eens verlengd tot 1 september, wat dus betekent dat de hele festivalzomer basta was voordat deze überhaupt was begonnen. Festival na festival werd gecanceld en onze agenda had meer strepen dan een zaal vol Foot Locker-personeel. Zo ging er ook een streep door MANIFY: Out of office, Friday Festival, dat afgelopen vrijdag plaats had moeten vinden.

Zij staan bekend als één van de leipste vrijdagmiddagborrels van Nederland en zouden vorige week een heus festival op de Tramkade in ‘s-Hertogenbosch organiseren. Dat het allemaal anders is gelopen moge duidelijk zijn, maar dat is voor de creatieve gasten achter MANIFY: Out of office geen reden om géén toffe aftermovie te maken.

Beste mensen, dit is de tofste aftermovie van een festival dat nooit is doorgegaan: