Alcoholvrije pop-up Bar 0.020 geopend in Amsterdam

Bar 0.020
Dry January is in volle gang en veel mensen gaan voor een maand zonder alcohol door het leven. Althans, doen een poging tot. Om hier op in te spelen opent er in Amsterdam vandaag een alcoholvrije pop-up Bar 0.020. Het doel? Om mensen op een positieve en gezellige manier Dry January door te laten komen, uiteraard onder het genot van een nul punt nulletje.

Bar 0.020

Na de feestdagen, waarbij de alcohol rijkelijk vloeit en je vaker dronken bent dan nuchter, nemen veel mensen zich voor om in januari even wat rustiger aan te doen.¬†Oprichtster Mariska Leising zegt het volgende: “De bar is bedoeld voor gezellige mensen die als doel hebben om een maand niet te drinken en die ook nieuwsgierig zijn naar alcoholvrije dranken.” Bar 0.020 heeft niet alleen partnerships met bierbrouwers en andere alcoholvrije dranken, maar ook met muzikanten en artiesten. Zo draait er op vrijdag altijd een DJ, zodat je dansend het weekend in kan gaan.Op de zaterdagen worden er proeverijen georganiseerd door alcoholvrije dranken en bierbrouwerijen (o.a. Lowlander en Jopen Bier). En op de zondagen wordt de bar een groot spelletjescaf√© met een entertainmentteam.

Op zaterdag 1 februari – als ultieme beloning voor iedereen die alcoholvrij – wordt er een knallen afsluitfeest gegeven.

Credits: Bar 0.020