Pak de ‘all you can drink tequila trein’ door Mexico

Tequila trein

Je kan ervan houden óf je begint al te kokhalzen bij alleen de geur: tequila! Bij Mellowed zijn we zeker niet vies van een shotje en hoort er op zijn tijd gewoon bij. Tequila’tje erbij? Hell f*cking yes! Nu is de tequila die wij drinken in onze favoriete bardancing vaak niet van het kaliber dat ze in Mexico schenken. Maarja, dronken is dronken, Toch?

Als je echt next level wilt genieten van tequila, zul je toch het land uit moeten en het vliegtuig naar Mexico moeten pakken. Daar wacht namelijk een ‘all you can drink tequila trein’ op je. Vergeet je niet in te checken?

Tequila Herradura Express

Als je een liefde hebt voor tequila en reizen, heb je nu de mogelijkheid om deze twee te combineren. In het zuidwesten van Mexico vertrekt namelijk ieder weekend de Tequila Herradura Express. Vanuit de stad Guadalajara vertrekt de tequila trein naar Amatitán. Beter bekend als dé bakermat van het Mexicaanse drankje. Daar aangekomen wordt je naar Casa Herradura gebracht. Hier maak je een rondleiding door de beroemde distilleerderij inclusief een tequila proeverij en lunch. Nog niet genoeg van de Mexicaanse sferen? Daar zal je anders over praten zodra de Mariachi-band begint te spelen met bijbehorende dansers en danseressen.

Het perfecte pakket

De treinreis op zich is al fenomenaal. Terwijl je geniet van de landschappen van Mexico kan je tussendoor een aantal Herradura tequila soorten proeven: puur of geserveerd in een cocktail. Qua prijs kan je het zo gek maken als je zelf wilt. De Express Premium Car is bedoeld voor gezinnen en degenen die evenveel willen genieten van het landschap als de tequila. Valt dus waarschijnlijk af.

De tweede mogelijkheid is de Express Club Car. Tikkeltje heftiger, 18+ en geschikt voor degenen die graag feesten. In een grote loungeruimte met muziek lopen er constant obers die jouw tequila blijven serveren. Inclusief een Mexicaanse driegangenlunch die in een VIP-zithoek wordt geserveerd na de rondleiding door de distilleerderij.

Uiteraard kan het nog gekker: de Express First Class Car. Je krijgt een cabine die is voorzien van grote stoelen, prachtige televisies en eigen barservice. Comfortabeler en stijlvoller gaat het in ieder geval niet worden.

Wat moet dat kosten?

Goede vraag. Blijft belangrijk. De prijzen variëren van €100 tot en met €130, afhankelijk voor welke optie je gaat. Stroomt de tequila al in je mond? Kijk dan hier voor meer informatie!

tequila trein
Giphy
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *