Alle namen voor Amsterdam Open Air 2019 bekendgemaakt

Amsterdam Open Air 2019

Komende zomer staat op zaterdag 1 en zondag 2 juni het prachtige Gaasperpark in Amsterdam weer in het teken van Amsterdam Open Air. De line-up die de organisatie vandaag onthulde maakt maar weer eens duidelijk waar Amsterdam Open Air voor staat: een smeltkroes van alle stijlen house, techno en een groot aanbod van urban en hiphop. Check ‘m hieronder.

Line-up Amsterdam Open Air 2019

Traditiegetrouw biedt Amsterdam Open Air alle ruimte aan tech house, deep house, eclectic, UK, hiphop, disco en verschillende Afrikaanse en Arabische muzikale stijlen. In totaal zullen er komende zomer zo’n 150 artiesten naar het Gaasperpark komen met op zaterdag onder andere SG Lewis Netsky, Kerri, Chandler, latifah, Reinier Zonnevel, SG Lewis en Bizzey. Voor de zondag staan Broederliefde, Joris Voorn, Colin Benders, Lucas & Steve, Henrik Schwarz en Kriss Kross Amsterdam op het affiche.

Pre-registeren kan nog tot en met 26 januari 12:00, waarna de daaraan gekoppelde kaartverkoop vanaf 28 januari van start gaat. Voorgaande jaren verkocht Amsterdam Open Air vrijwel altijd uit, dus je kunt er maar beter vroeg bij zijn.

AOA-camping

Voor de ├ęchte festivalervaring verblijf je natuurlijk op de AOA-camping. De geluksvogels die een campingplek wetem te scoren, kunnen drie avonden op rij genieten van de Camping Stage, de Silent Disco en Music Lounge voordat ze hun tent in duiken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *