Kledingmerk Alphabet Phonétique voorziet je van van frisse shirts tijdens ADE

Alphabet Phonétique

Morgen begint het dan eindelijk: Amsterdam Dance Event 2018. En met meer dan 300 events in 5 dagen tijd is de kans groot dat jij vroeg of laat een vers shirtje nodig hebt. Want zeg nou zelf, niemand is ooit een feestje frisser uitgekomen dan dat ze er in gingen. Precies daarom lanceert het Amsterdamse kledingmerk Alphabet Phonétique deze week tijdens ADE de SOS Shirt Service. Niet de sos die jij gewend bent, maar een hotline die je binnen een uur van een nieuw shirt voorziet, zodat jij weer fris naar het volgende feestje kunt.

SOS Shirt Service

De service is beschikbaar vanaf woensdag 17 oktober tot en met zondag 21 oktober, elke dag van 12:00 tot 23:00. Je kun je shirt uitkiezen op de speciale actiepagina op de website, of je kunt ze een berichtje sturen via Facebook of Instagram. Niets is voor niets, maar afrekenen kan makkelijk via iDeal, PayPal of gewoon ouderwets met cash. De SOS Shirt Service is volgens de oprichters van Alphabet Phonétique een logische stap. “Tijdens ADE bestel je sowieso al zo veel mogelijk via je telefoon. En de meeste bezorgers zijn er binnen het uur. Maar als je er ‘s avonds achter komt dat al je beste shirts nog druipen van het zweet, heb je een probleem. Dus daar willen we iets aan doen.”

Als tijdens ADE blijkt dat de service aanslaat, zal Alphabet Phonétique de SOS Shirt Service ook voor toekomstige events gaan inzetten. “Misschien tijdens de feestdagen of in het festivalseizoen, voor onze volgende collectie”, aldus de oprichters. Tot die tijd kan je de eerste collectie, in zeer gelimiteerde oplage op de website verkrijgen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *