Waarom je als +1 extra hard moet gaan

Een vriend of vriendin is uitgenodigd voor een kek feestje en vraagt je of je zijn of haar +1 wilt zijn. Dé manier om binnen te komen terwijl je zelf niet uit bent genodigd. Het is niet per se de allerleukste titel, maar je kunt er vanuit gaan dat 30 tot 40 procent van de gasten een +1 van iemand is. Zonder jullie was er waarschijnlijk niet eens een feestje geweest, of een fucking saaie. Want +1’s brengen dat extra beetje ‘oomph’ en hebben dus extra veel reden om er écht wat van te maken.

Je kent niemand

Superchill wanneer je niemand kent en dus ook niemand hebt om je voor te schamen. Snuiven van de bar? Boeiend. In je broek pissen omdat je te lam bent om naar de wc te gaan? Vet! Met een beetje geluk zie je de gasten op het feestje toch nooit meer. Zorg dat ze jouw in ieder geval wel herinneren.

Om de party up te spicen

Het kan natuurlijk zomaar zijn dat je jezelf mee hebt laten nemen naar een feest waar je totaal geen zin in hebt. I’m talking het verplichte Abrahams feestje van de oom van je vriend/vriendin of de bruiloft van die te knappe zus van je vriendin. Je voelt je een lulletje rozenwater, dus het is tijd om de boel eens lekker wakker te schudden. Zet de eerste de beste fles sterk op je lippen en wacht tot de alcohol zijn werk gaat doen. Voor je het weet ben jij de gangmaker in plaats van het sulletje dat niet wat hij/zij met zichzelf aan moest.

Je kent nog steeds niemand

De kans bestaat dat degene die jou mee heeft genomen niet altijd in de buurt is. Hij of zij kent namelijk waarschijnlijk wel een hele hoop mensen en gaat niet de hele avond op jou babysitten. Je zult dus zelf op jacht moeten om mensen te leren kennen. Ook hier is drank weer de uitkomst. Drink een straffe whiskey of een zwaar speciaalbiertje om de tong lekker los te maken. Als diezelfde tong uiteindelijk in bed beland met een nietsvermoedend slachtoffer heb je als +1 de perks dat je die persoon de volgende dag niet op de werkvloer of bij een meeting hoeft te zien. Je kent hem/haar toch niet dus geen akwardness!

Je bent niet verantwoordelijk

Dat is namelijk degene die jou meeneemt. Is hij/zij gevlogen nadat jullie samen binnen zijn gekomen? Prima, dan ga je zelf het boevenpad op en ga zoals hierboven beschreven gewoon nieuwe vrienden maken. Dan hebben jullie allebei een leuke avond. Mocht je op het einde van de avond niet meer op je benen kunnen staan? Drink nog wat meer, de nr.1 blijft verantwoordelijk.

Je bent sowieso niet de Bob

Want jij bent namelijk al zo fatsoenlijk om je vriend/vriendin uit de brand te helpen zodat hij/zij niet alleen hoefde te gaan. Mocht je toch de Bob moeten zijn is het misschien om de vriendschap te verbreken.

Source :
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *