Wijnliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de Amsterdam Wine Week

Ben jij een echte wijnkenner of alles behalve, maar doe je wel graag alsof? Dan heb ik verdomd goed nieuw voor jou op deze mooie zondag. Na het kneiterdikke succes van het Amsterdam Wine Festival komen de organisatoren daarvan met een geheel nieuw concept: Amsterdam Wine Week.

Amsterdam Wine Week

Vanaf 24 tot en met 30 september zal onze hoofdstad geheel in het teken van wijn staan en kun je jezelf mee laten nemen in de overheerlijke wereld van wijnen. En bij wijn horen natuurlijk ook de bijbehorende culinaire hoogstandjes, die in overvloed geserveerd zullen worden door. Door heel Amsterdam zijn speciaal geselecteerde Wine Spots te vinden, waar je jezelf helemaal vol kunt gieten met de heerlijkste wijnen.

Denk aan proeverijen van internationale wijnboeren en unieke masterclasses van sommeliers. Maar als je wilt kun je ook gewoon ene potje bingo met je squad spelen om kans te maken op heerlijke wijn-prijzen.

Wine Spots

Om jullie een beetje op weg te helpen: locaties als Okura, de Foodhallen, Chateau Amsterdam en L’Atelier du Champagne zullen onder andere deelnemen aan deze week vol wijn. Bovendien kan je bij de Wine Spots een ‘sommeliers glas’ voor slechts €5,00 proberen en een wijnflight voor €7,50, waarbij je drie halve glazen wijn naar keuze kan proeven met een uitgebreide uitleg.

Amsterdam Wine Week
Credits: Zachariah Hagy
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *