Amsterdam Open Air start kaartenactie met AOA-postkantoortje

AOA-kantoortje

Een paar jaar geleden opende Amsterdam Open Air het AOA-postkantoortje. Hier konden bezoekers op het festival een kaart uitkiezen, deze voorzien van een lieve boodschap en vervolgens op de post doen. Nu de wereld op dit moment wel wat extra liefde kan gebruiken en we veel binnen zitten, opent Amsterdam Open Air het postkantoortje opnieuw, maar dan online.

AOA-postkantoortje

Vanaf vandaag (27 maart) kunnen mensen via het AOA-postkantoortje gratis een zomerse kaart laten versturen. Er is de keuze uit drie zonnige kaarten en de organisatie zorgt ervoor dat de kaart op post gaat én neemt de kosten voor haar rekening (zolang de voorraad strekt).

“Home-offices schieten de grond uit, vakanties vinden niet meer plaats aan de Côte d’Azur maar in eigen tuin en woonkamers zijn sportschool, sterrenrestaurant en klaslokaal in één. In tijden van quarantaine en thuis zitten wil Amsterdam Open Air graag iets positiefs bijdragen. Iedereen kan op dit moment wel een beetje extra liefde en vrolijkheid gebruiken. Daarom gaan we wat zon bij mensen in hun brievenbus stoppen.” aldus creatief producent Sharona Wittenberg.

Of de kaart nu voor je beste vriend of vriendin, buurvrouw, vader, moeder, collega, kapper of klusjesman is, het kan naar iedereen die een positieve boodschap verdiend! Ga naar www.amsterdamopenair.nl/postoffice en laat ook een lieve kaart bezorgen.

AOA-postkantoortje