Audio Obscura presenteert livestream-sessies om geld op te halen voor WHO

Audio Obscura

Terwijl het gros van ons dit weekend thuiszit omwille van de wereldwijde gezondheid van de mens, besluit Audio Obscura zich in te zetten om geld op te halen waar het het hardst nodig is: wereldgezondheidsorganisatie WHO en partners. Ze werken hierin samen met de A’DAM Toren, die ervoor zorgt dat de prachtige The Loft het toneel kan zijn voor de speciale livestream-sessie genaamd ‘Audio Obscura Sunset – Charity’.

Door dit initiatief geven ze iets terug aan de bezoekers die over de hele wereld geconfronteerd worden met geannuleerde shows. Het beste van dit alles: terwijl ze genieten van de adembenemende livestream, kunnen kijkers daadwerkelijk bijdragen aan de respons op de pandemie die wordt veroorzaakt door COVID-19.

Audio Obscura Sunset – Charity

Tijdens het zogenaamde gouden uur met een prachtig panoramisch uitzicht over Amsterdam, kunnen de kijkers doneren aan het COVID-19 Solidarity Response Fund, opgericht door de United Nations Foundation en de Swiss Philantropy Foundation ter ondersteuning van de WHO en partners die landen helpen om het meest recente coronavirus te voorkomen, detecteren en beheersen. Elke dag treed er van 17:15 tot 19:15 een gerenommeerd artiest uit Nederland op om dit goede doel te steunen.

Morgen begint de eerste stream met de fenomenale Colin Bender, die een hypnotiserende liveset voor ons in petto heeft met zij modulaire synthesizers. Zondag is de beurt aan niemand minder dan Joris Voorn, een Audio Obscura resident van het eerste uur en dat is hij niet zonder reden. Op maandag neemt live act Satori het over met een van zijn kenmerkende energieke optredens. Om de gelegenheid nog specialer te maken, zal hij zijn gloednieuwe album voor het eerst ten gehore brengen. Om dinsdag de livestream reeks in stijl af te sluiten, trakteert technogigant Reinier Zonneveld op iets heel bijzonders wat hij nog nooit eerder heeft laten zien. Deze keer geen harde bass, maar een betoverende voorstelling waar hij synthesizers en drumcomputers combineert met pianospel. Het zal experimenteel zijn, maar zoals altijd alleen muziek die hij zelf heeft gecomponeerd.

Zorg dat je erbij bent en steun de WHO in deze vreemde tijden. We roepen iedereen dan ook op om mee te doen en de livestream te delen om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen kunnen kijken en doneren aan de WHO. Samen kunnen we dit!

De stream volg je hier.

Audio Obscura