Drink augurkensap en je kater verdwijnt als sneeuw voor de zon

augurkensap-1

Ik hoor het soms iemand wel eens zeggen:“het beste medicijn tegen een kater is niet drinken”. Hou gewoon je bek en ga ergens lekker in een hoekje je quinoa eten. Wanneer je drinkt kan je een kater krijgen. Niet het meest chille gevoel, maar het hoort er gewoon bij. Punt. Maar grote kans dat je de remedie gewoon in je koelkast hebt staan: augurkensap. Lekker zo’n zure sloot.

Augurkensap

Het katermiddel is vooral bekend bij oude barmannen in Slavische landen en we weten allemaal: die kunnen er wat van. Maar ook in de US and A wordt het drankje steeds populairder. Daar zweren ze erbij dat het werkt én ook nog eens lekker is. Augurkensap zit namelijk vol antioxidanten en vitamine C en E. En laat dat eens kneitergoed tegen een kater zijn.

Hoe te drinken?

Nu moet je niet meteen die pot augurken aan je smoel zetten, want dan is de kans groot dat je alleen maar misselijker word. En dat wil je juist proberen te voorkomen. Key is om langzaam een glaasje van de zure substantie te drinken. Wil je de kater voorkomen? Dan zit er niks anders op om een pot augurken mee te nemen naar de kroeg en na elk alcoholisch drankje een shotje augurkensap te downen. Op die manier kun je net wat langer het beest uithangen in de kroeg, voordat je met je zatte gezicht je geslachtsdeel aan willekeurige voorbijgangers laat zien. Of doet niet iedereen dat?

Vitamine

Naast de vitamientjes in augurkensap, zorgt het zout ervoor dat je elektrolyten worden aangevuld. Dit zijn mineralen die ervoor zorgen dat je niet uitdroogt. Heb je nu zo’n enorm zieke kater en wil je de kans op succes vergroten? Dan mik je een augurk die iets kleiner is dan de gemiddelde lul in een pot, gooi er wat inmaakkruiden en dille bij, en jij gaat gegarandeerd lachend de deur uit. Al is het maar om het feit dat je de augurken langs de lul van jou of van een vriend hebt gehouden. Priceless.

augurkensap-2

Source :
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *