Awakenings gaat all out met 10 shows tijdens ADE

Awakenings

Dat Awakenings weet wat uitpakken is is al een aantal jaren bekend. Dit jaar gaan ze tijdens ADE nóg een stap verder en organiseren ze voor het eerst in de geschiedenis maar liefst tien shows. Waar de Gashouder al meer dan twinitg jaar de thuisbasis voor Awakenings is, voegen ze er dit jaar een nieuwe locatie aan toe; de Warehouse Elementstraat. Gewoon voor het gemak;)

Meer dan 85 internationale artiesten en live acts, brengen gedurende de hele week, meer dan 120 uur lang techno in de breedste zin het woord.

Line-up Awakenings ADE

Awakenings ademt techno en geeft dit met artiesten als Amelie Lens, Boris Brejcha, Carl Cox, Charlotte de Witte, Joris Voorn, Joseph Capriati, Maceo Plex, Ricardo Villalobos en Tale Of Us perfect weer. Ook is er natuurlijk weer plek met talent van de nieuwe generatie en opkomende artiesten als Amotik, Brame & Hamo, Chelina Manuhutu, Deep Dimension, Ferro, Mathame, Milo Spykers, Reinier Zonneveld, Reiss en meer.

Ook zal de organisatie tijdens ADE de bezoekers weer doen verbazen met een spectaculaire productie en baanbrekend podiumontwerp. Check de website voor tickets en extra info.

Awakenings
Credits: Awakenings
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *