Awakenings gaat digitaal, met een online weekender in de Gashouder

Awakenings-1

Het is triest, maar niet geheel onverwacht. We zullen het deze zomer zonder onze geliefde festivals moeten doen. Om deze barre tijden door te komen, bedenken festivalorganisaties allerlei manieren om hun fans toch iets te kunnen bieden. Nadat Tomorrowland vorige week aankondigde om een interactieve, online festivaleditie te houden, volgt Awakenings nu ook met een digitaal festival, live vanuit de vertrouwde Gashouder in Amsterdam.

Awakenings Festival 2020 | online weekender

Awakenings draait al sinds de jaren ’90 mee en is inmiddels één van de grootste technofestivals van Europa, met evenementen die het hele jaar door worden gehouden. Het digitale festival dat nu gepland staat, wordt gehouden van 26 tot 28 juni. Details over de line-up zullen snel volgen, maar van Awakenings weten we dat deze altijd top-notch is. Het festival zal deze zomer in een iets ander jasje worden gestoken, maar het belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

Check het Facebook-event voor updates en droom in de tussentijd even weg met onderstaande aftermovie van tijdens ADE 2019.