Awakenings landt knetterdikke line-up voor 20-jarig jubileum

Awakenings-2

Gisterenavond maakte Awakenings op originele wijze haar line-up bekend voor het 20-jarig jubileum op 27 en 28 juni. Techno-held Reinier Zonneveld voer een uur door de grachten van Amsterdam, waar hij een lekkere live-set draaide. Na een uur dropten ze de indrukwekkende lijst met namen die op hun verjaardagspartijtje komen draaien. En Awakenings stelt wederom niet teleur. Man, man, man, wat een namen.

20-jarig jubileum Awakenings

Het is alweer 2 decennia ellen dat het grootste outdoor technofestival het levenslicht zag. 80.000 man uit tientallen verschillende landen worden in juni verdeeld over 8 verschillende area’s. En voor een jubileum als deze wordt natuurlijk alles uit de kast getrokken. De grootste, dikste en vetste namen staan op het affiche, met namen als Adam Beyer, Carl Cox, Charlotte de Witte, Amelie Lens en Tale of Us die met hun dikste platen gaan smijten.

Tickets

Awakenings is natuurlijk een festival waar iedere zelfrespecterende techno-fan op z’n minst één keer geweest moet zijn. Ja, tickets zijn inderdaad niet goedkoop, maar Awakenings is elke cent waard. Stage design van wereldklasse, lichtshows om je vingers bij af te likken en het neusje van de zal qua DJ’s. Het is ook niet voor niets dat gisteren binnen no-time 90% van de kaarten zijn uitverkocht. Kortom: als je bij de 20e verjaardag wil zijn moet je tempo maken om een kaartje te scoren. Vanavond vanaf 19:00 uur  worden de laatste tickets in de verkoop gegooid via de website van Awakenings.

Awakenings