Guys, baarden zijn officieel niet meer hip

Baarden
De baard is sinds 2013 een beetje de look van de generatie geworden. Van stoppelbaarden en hipsterbaarden, tot vieze flosjes op de wangen die de naam baard eigenlijk niet mogen dragen, het was allemaal in. Volgens een enquête van bathroomtakeaway.co.uk (geen idee waarom een badkamerboer dit zou onderzoeken maar dat terzijde) blijkt dat baarden niet meer zo aantrekkelijk worden gevonden door vrouwen. The Independent schrijft dat de enquête de link tussen hoe aantrekkelijk iemand wordt gevonden en de lengte van de gezichtsbeharing duidelijk moest maken. Volgens het onderzoek wil ongeveer de helft van de vrouwen geen mannen met baarden meer daten, dus misschien is het tijd om dat gezichtshaar te ditchen en te investeren in een scheerapparaat.

Statistieken

43 procent van de ondervraagde vrouwen geeft aan niet op date te gaan met iemand die niet gladgeschoren is. Terwijl zo’n 13 procent van de Britse mannen, zo’n vier miljoen, zich onzeker voelt omdat ze geen volle baard kunnen laten groeien. Komt dat even goed uit voor die lui.

Ook voelen sommige mannen zich onzeker door het een gebrek of teveel aan lichaamsbeharing. De enquête die bij 2.000 mensen werd afgenomen geeft aan dat één op vijf amper borsthaar heeft en dat 10 procent vindt dat dat geschoren moet worden. Voordat je een Steve-O doet en jezelf ontdoet van al je haren, doe gewoon lekker waar je jezelf het best bij voelt. Je weet wat ze zeggen: op elk potje past een deksel, hoe je schroefdraad ook loopt. Of zoiets…

Credits: Patrick Coddou
Source :
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *