2 Januari uitgeroepen tot Baby-Making Day

Onze grote vrienden aan de andere kant van het kanaal hebben 2 januari omgedoopt tot National Baby-Making Day, oftewel de dag waarop we massaal van gaan. De statistieken wijzen namelijk uit dat in Engeland op 26 september de meeste kinderen worden geboren. Met een beetje rekenwerk en het gegeven dat een gemiddelde zwangerschap 38 werken duurt, kom je op de mooie dag van vandaag.

Get your freak on

Volgens experts hebben lovebirds¬†meerdere redenen om op de dag na 1 januari elkaar eens lekker te nemen. 1 januari wordt vaak vooral slapend en met een sporadische sprint naar het toilet doorgebracht, maar op 2 januari begint het daaronder toch wel weer te kriebelen. Ook zou het een manier zijn om de post-kater van NYE te genezen en nog even van elkaar te genieten voordat het ‘normale’ leven weer begint en men weer aan het werk gaat of naar school moet.

Septemberkinderen

Brits onderzoek heeft ook uitgewezen dat kinderen die in de zomermaanden (juni, juli, augustus) geboren worden op academisch vlak vaak achterlopen op kinderen die worden geboren in september.

Je wilt toch dat je kinderen het goed gaan doen op school? Dus hup, die kleren uit en doe baby-making day eer aan!

Baby-making day
Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *