BASEMENT: de nieuwe technoclub van New York

BASEMENT-1

New York ligt helaas niet om de hoek, maar dat wil niet zeggen dat techno niet leeft aan de andere kant van de plas. Dat blijkt wel uit het feit dat er op 10 mei in New York een nieuwe techno venue komt, pal onder het Knockdown Center in het stadsdeel Queens. De club gaat BASEMENT heten en is toegankelijk via een aparte ingang en zit vol bakstenen tunnels, die vroeger gebruikt worden voor het verwarmen van het pand. De eigenaar van BASEMENT omschrijft de club als volgt: “een industriële catacombe, dat maakt het perfect voor techno”.

BASEMENT

De technoclub opent op vrijdag 10 mei en heeft het programma voor heel die maand al vrijgegeven. Op de eerste dag zullen er sets te horen zijn van Rebekah, Heidi Sabertooth en Ne/Re/A. De dag daarna zullen DVS1 en Bryan Kasenic achter de decks kruipen, voordat Vatican Shadow en Volvox de release van Berghain 09 gaan vieren.

De week erop zullen op vrijdag Becka Diamond en Headless Horseman te horen zijn met een live set en op zaterdag 18 mei zal ‘Wrecked’, een populair gay-feest in New York, voor het eerst in BASEMENT worden gehouden.

Ook zijn namen als Aurora Halal, Etapp Kyle, Fiedel, FJAAK, Function, Shlomo, Shdw & Obscure Shape en Tin Man aangekondigd, maar de data waarop ze achter de knoppen plaatsnemen zijn nog niet bekend.

BASEMENT

 

Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *