Dit bed houdt je bedpartner op zijn/haar eigen helft

Bedpartner

Slapen met een bedpartner is natuurlijk nice en dat knuffelen is natuurlijk hartstikke romantisch. Maar soms, héél soms, heb je gewoon wat ruimte voor jezelf nodig. Met dit bed, dat is ontworpen door Ford, heb je geen last meer van een snurkende bedpartner die jouw helft van het bed komt confisqueren.

Lane-keeping Bed

Het bed is een ludieke manier van Ford om de zogeheten ‘Lane Keeping Aid technology’ te presenteren. Deze technologie wordt in Ford’s auto’s gebruikt om het voertuig op de eigen weghelft te houden wanneer de bestuurder afdwaalt.

Ford gebruikt de technologie om het bed uit te rusten met druksensoren die gedurende nacht detecteren of één van de twee bedpartners naar de bedkant van zijn of haar bedpartner dreigt te rollen. De ingebouwde lopende band zal in dat geval de partner automatisch weer terugbrengen naar haar of zijn eigen bedhelft.

Vooralsnog zal het bed voor de ‘gewone’ burger niet te koop zijn en gaat het om een project die de technologie van Ford op een visuele manier presenteert. Dat is in ieder geval gelukt.

https://www.youtube.com/watch?v=yfSYjbODGUc