Dit zijn de beste schijven van het moment

beste schijven-7

Schijven komen tegenwoordig in alle soorten en maten en als je op een festival (R.I.P) een kwart of halve pil in je mik douwt, ben je waarschijnlijk niet bezig hoeveel mg werkzame tof dit gore chemische ding heeft. Afhankelijk van hoe groot je bent, is 80 tot 90mg de beste hoeveelheid MDMA om het ‘leuk’ te hebben op één pil, zonder je wangen aan gort te kauwen of te eindigen aan een maagpomp. De zwaarste pil bij het Trimbos-instituut had 366mg mdma in één pil. Eén fucking pil! Daar kun je in principe vijf mensen een prima avond mee bezorgen. Maar omdat we weten dat jij waarschijnlijk geen zin om je schijven te checken, hebben wij een lijstje met de beste schijven van dit moment.

Zelfklevende schijven

De zelfklevende schijven van TomTom zijn handig in gebruik als je je draagbare GPS-navigator wilt installeren op het dashboard van je bolide. De schijven kun je in combinatie met de zuignap van je GPS eenvoudig op het dashboard bevestigen, zonder dat de GPS zijn flexibiliteit verliest en laten geen resten achter. Echt topschijven dit!

Beste schijven-1

Externe harde schijven

Met een externe harde schijf kun je eenvoudig en snel extra opslagcapaciteit toevoegen aan bijvoorbeeld je desktop op laptop. Kun je al jouw vieze filmpjes een plek geven, zonder dat je device zo traag als dikke stront wordt. Ook kun je ‘m natuurlijk gebruiken om een back-up te maken van al je persoonlijke foto’s en muziek. Dankzij een USB aansluiting is de bestandsoverdracht in een split-second gefixt!

beste schijven-2

De Schijf van Vijf

Deze schijf is echt megachill voor je lichaam, in tegenstelling tot andere schijven. En omdat je lijf je hele leven meegaat, moet je daar goed voor zorgen. Maar hoe doe je dat? Als je volgende de Schijf van Vijf eet, neem je genoeg van alle producten die gezondheidswinst opleveren, plus alle benodigde voedingsstoffen om fit voor de dag te komen. Serieus één van de beste schijven van dit moment!

beste schijven-3

Knieschijven

De knieschijf is een stukje bot met kraakbeenoppervlak wat zich aan de voorkant van de knie bevindt. Niet eten dus. Dit stukje bot is opgenomen in de pees van de voorste bovenbeenspieren en speelt een grote rol bij het strekken van de knie. Ook brengt het de kracht die de voorste bovenbeenspier moet verwerken over op het scheenbeen en voorkomt overbelasting.

Resumerend: zonder knieschijven kun je niet dansen!

beste schijven-4
Foto: Wikipedia

DVDR/RW- schijven

Bij deze schijven van Verbatim wordt gebruikgemaakt van technologie van MKM/Verbatim die een hogere opnamekwaliteit waarborgt voor al je opnamen. Deze schijven worden gekenmerkt door een brede compatibiliteit, waardoor ze ideaal zijn voor het delen van computergegevens, video-opnamen, foto’s en muziek. En ze zijn nog mooi zilver ook!

Gewichtschijven

Een gewichtsschijf, is een meestal ronde schijf die bevestigd kan worden aan een barbell of dumbbel om gewicht te verhogen én naderhand weer te verlagen. Ze worden meestal gebruikt door mannen die hun shirt graag uitdoen op festivals. De schijven zijn meestal van gietijzer, maar je hebt ook gewichtsschijven met een plastic of rubberen buitenkant die zijn gevuld met zand of met zwaar steenachtig gruismateriaal. Wij vonden deze set op Bol.com met maar liefst 16 schijven. Mooie deal!

beste schijven-5

Angela Schijf

De beste schijf hebben we voor het laatst bewaard: Angela Schijf. Angela is een Nederlands-Belgische actrice en werd in 1996 bekend als Kim Verduyn in Goede Tijden, Slechte Tijden en speelde later in speelfilms als Ik ook van jou’ en ‘Van God Los’. Maar dat is allemaal al retelang geleden, deze generatie zal haar kennen als recherscheur Eva van Dongen in de succesvolle televisieserie Flikken Maastricht’. Ohja, en ik wil even melden dat dit moppie afgelopen zomer de 41 heeft aangetikt. Poaaahh!

beste schijven-6
Credits: Roel Wijnants – Flickr
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *