Dit zijn de beste tips voor bij het masturberen

Touch
// 9 december 2020
Masturberen
Credits: Womanizer wow tech

We kennen het allemaal wel, we zijn eenzaam en onze beste vriend(in) is het uiteinde van onze arm. Het is een algemeen gegeven dat masturberen fijn is. Hier hoeven we niet omheen te draaien, iedereen doet het. En hoewel seks met een partner natuurlijk ook chill is, ontkomen we er niet aan dat we ook weleens de hand aan onszelf slaan. Toch kan dit na een tijdje gaan vervelen. En dat is precies waarom Mellowed je wat tips geeft om het masturberen nét iets aangenamer te maken.

Dit zijn de beste tips voor bij het masturberen

1. Gebruik beide handen

God heeft je niet voor niks twee handen gegeven. Gebruik die dus erg verstandig en wees er niet zuinig op. Gebruik beide handen dus tijdens deze heerlijke cardio training. Voor mannen kan je jezelf aftrekken met beide handen of kan je met één hand je ballen masseren. Natuurlijk geldt het voor de dames hetzelfde. Stimuleer met één hand de clitoris en betrek de vingers van je andere hand er ook even bij. Dat is wel zo eerlijk.

2. Zoek de sensatie lekker op

Altijd in dezelfde omgeving zitten is ook zo saai. Dat geldt ook voor tijdens het masturberen. Heb je een vaste routine? Gooi die dan helemaal om en doe het op andere tijden, plekken, momenten of manieren. Zoek eens een andere plek op dan je kamer. De wc, douche, balkon of in de kamer van je huisgenoot. Niks is te gek, zolang je het maar wel geheim houdt. Zoek de sensatie dus lekker op en hou het spannend.

3. Vergeet de poeperd niet

Het blijkt dat zowel mannen als vrouwen ook anaal klaar kunnen komen. Het schijnt ook nog eens een geheel andere orgasme te zijn dan je normaal gewend bent. Het is dus tijd om maar te gaan experimenteren. Doe het met je vingers of haal er lekker een speeltje bij. Wees trouwens niet zuinig met het glijmiddel.

Masturberen

Foto: Lustgasm

4. Geduld is een schone zaak

Natuurlijk is het heerlijk om jezelf eens even goed te verwennen. Maar om het elke dag te doen gaat op den duur ook vervelen. En teveel is zeker ook niet goed. Neem daarom eens een keer een paar dagen ‘vrij’. Dit zal ervoor zorgen dat je orgasme net wat extra flair en genot met zich meebrengt. Leef naar het moment toe en kijk maar eens hoelang je zonder kan.

5. Glijmiddel, een wondermiddel van god

Net als bij de seks is het een stuk fijner als het nat is. Dit zorgt ervoor dat de seks fijner is en dat het ook minder pijn doet. Het helpt trouwens ook bij het sneller klaarkomen tijdens het masturberen. Haal maar eens wat glijmiddel in huis en begin maar met je handarbeid. Keep it slippery and enjoy!

Source :