Dit is de betekenis van je seksdromen

Ineens wordt je wakker met het besef dat je gedroomd hebt over seks. Heel nice natuurlijk, als het over seks met je crush gaat. Maar het kan ook zomaar zijn dat je droomt over seks met een persoon waar je jezelf van je langzaljeleven niet in bed mee ziet belanden. Seksdromen hebben we allemaal en zijn niet vreemd, raar en zegt ook niets over je seksbehoefte. De persoon waar je seks mee hebt in je droom maakt waarschijnlijk bepaalde emoties bij je los of heeft bijzondere eigenschappen die jij herkent en ambieert, maar nog niet volledig ontwikkeld hebt. Of je wilt hem/haar gewoon helemaal uit elkaar trekken, dat kan natuurlijk ook. Dit is de betekenis van je ‘droompartner’.

Seks met je baas/bazin

Best awkward, I know. Maar dit hoeft niet te betekenen dat je gevoelens hebt voor je baas/bazin. Je bent waarschijnlijk op zoek naar een betere band met je leidinggevende of hoe je denkt die promotie eindelijk binnen te slepen :-). Seks is intiem en dromen over seks met je baas/bazin kan betekenen dat je de afstand wilt verkleinen.

Seks met je ex

En jij maar denken dat je gevoelens voor hem/haar over waren. Lig je ineens te dromen over een standje 69 met je ex. Als het sporadisch is, geen probleem. Dan ben je gewoon door die harde schijf in je schedel aan het reizen. Misschien zag je een foto van je ex op Instagram of is hij/zij bijna jarig, maar het betekent niet dat je daadwerkelijk terug wilt naar je ex.

Rollebol je regelmatig met je ex in je dromen én heb je een nieuwe relatie? Dan zou het wel eens kunnen betekenen dat er iets niet goed zit in je relatie en dat je huidige relatie als een routine voelt.

Seks met een celebrity

Kreeg je vannacht bezoek van Ryan Gosling of Meghan Markle. Hoe goed de seks ook was, het draaide niet om hem of haar. Seks met een celebrity kan erop duiden dat je in je eigen leven meer in de spotlight wilt staan. Maak er werk van!

Seks met iemand van hetzelfde geslacht

Oke, nu wordt het misschien wat weird. Het komt voor dat je droomt over seks met iemand van hetzelfde geslacht, ook als je jezelf in real life aangetrokken voelt tot de andere sekse. Je droomt over seks met een vriend/vriendin, wat het alleen maar raarder maakt. Je begint stiekem te twijfelen over je seksuele geaardheid, maar dat is dus totaal niet nodig. Het kan betekenen dat je een emotionele toenadering ondervindt met een goede vriend of vriendin of dat je juist onzeker bent over een belangrijke vriendschap. Hier geldt natuurlijk ook weer; als het sporadisch is is het geen probleem. Gebeurt het vaker? Dan val je misschien toch op hetzelfde geslacht. En hier helemaal niks mis mee!

Seks met meerdere personen

Wanneer je droomt over een orgie kan het zijn dat dit onbewust op jouw seksuele verlanglijstje staat. Het kan ook betekenen dat jij iets te conservatief bent in jouw seksleven. Maak het dus spannender met speeltjes, nieuwe locaties of probeer een nieuw standje uit. Deze droom kan ook niks met seks te maken hebben, maar meer over jouw verdeling van aandacht en tijd voor verschillende dingen.

Het orgasme

Dromen over jouw hoogtepunt of misschien heb je ‘m ook wel in je slaap gekregen, kan een spannend einde van iets betekenen. Of dat jij een grote seksuele spanning hebt opgebouwd en dat jij snel wat andere dingen in bed moet gaan doen dan alleen slapen ;-).

Source :
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *