Deze datingapp is voor mannen met een bovengemiddeld grote penis

Big One

Even voor de duidelijkheid – alle lichamen zijn mooi – en wat het formaat van de jongeheer ook is, hij is perfect voor someone out there. Wanneer je jouw datavijver echter wilt beperken voor iemand met een bovengemiddeld grote schwanz? Dan is de dating app Big One misschien iets voor jou.

Big One Datingapp

Eerder lanceerde de makers al Dinky One, de datingapp die zich op minder bedeelde mannen richtte én natuurlijk de liefhebbers hiervan. Nu is Big One, de naam spreekt voor zich, de oversized tegenhanger waar voor mannen met een bovengemiddeld aantal centimeters in hun broek – volgens de website 14 cm in opgewonden toestand.

David Minns, de maker van de twee apps heeft gezegd dat hij mannen van alle soorten en maten geeft wat ze willen. Op Dinky One meldde zich in korte tijd al 70.000 mensen aan, maar hij wilde ook mannen tegemoet komen aan de andere kant van het spectrum.

“Big One was made as a repose to the numerous requests following the successful launch of Dinky One. Operating both ends of the market ensures everyone can find their prefect fit.”

Mensen waren met de lancering van Dinky One dolenthousiast, omdat het vooral ging om een platform dat ze nog nooit eerder hadden gezien. Met deze variant voor grote jongens is de cirkel rond en kunnen zowel mannen als vrouwen naar hartelust op zoek naar de juiste ‘fit’.

Big One
Credits: Big One