Feesten in de Bijlmerbajes? Het kan tijdens ADE!

Bijlmerbajes

Het clubseizoen is aanstaande en we duiken eind oktober dampend de nacht in tijdens Amsterdam Dance Event. Audio Obscura heeft nu al de bijzondere locatie geclaimd. Zij gaan namelijk feesten geven de de Bijlmerbajes. Héél dik!

Line-up

Audio Obscura is niet vies van feestjes op bijzondere locaties. Een fietstunnel onder het Rijksmuseum, het Centraal Station van Amsterdam én het Concertgebouw zijn al aan de beurt geweest, maar nu gaan ze nog een stapje verder. Audio Obscura slaat de handen ineen met drie verschillende organisaties en op  donderdag 18 oktober zal de eerste editie plaatsvinden. Seth Troxler, Honey Dijon en Carista zijn de headliners die dag. Vrijdag wordt het beuken met Speedy J, Rødhåd en Clouds, terwijl zaterdag in het teken staat van technokoningin Nina Kraviz en haar label.

Bijlmerbajes

Tot 2016 heeft de Bijlmerbajes dienst gedaan als gevangenis en fungeerde het daarna een tijdjes als asielzoekerscentrum. Vorig jaar werd de grond opgekocht voor de ontwikkeling van een nieuwe woonwijk, dus het einde is in zicht voor de Bijlmerbajes. Het boeltje wordt over een tijdje met de grond gelijk gemaakt, maar niet totdat er tijdens ADE nog een keer kneiterhard gefeest gaat worden. Dit gaat letterlijk een once in a lifetime experience, aangezien het de enige én laatste mogelijkheid is.

Tickets voor deze drie dagen gekkigheid kun je vanaf woensdag 5 september 12:00 bestellen via deze link.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *