Bizarre versiertechnieken van dieren, waar wij wat van kunnen leren

Ga naar een festival, club of zelfs de Albert Heijn. Je ziet dat we gewoon dieren zijn. Soms hele bange, verlegen, subtiele hertjes. En soms is het een grote pauwenparade. Eén ding is zeker, over het algemeen hebben de meeste ‘andere’ dieren het hele flirt-spel een stuk beter onder de knie dan de mens. Denk je nou echt dat een leeuw z’n bitches versiert door bij elk oogcontact snel weg te kijken en later via Insta een DM te sliden?

Hell no, in het dierenrijk weten ze precies wat ze doen. En dat is niet gek, want buiten eten en slapen hebben ze het toch niet heel druk. Neuken!! Alsof er een stroomstoring is!

Wil jij ook neuken alsof er een stroomstoring is? Kijk dan hoe de dieren flirten. Misschien kan je er nog wat van opsteken!

Flirten als een beest

Flamingo – Dansen!

Bij flamingo’s draait het alleen maar om het uiterlijk. En dat snappen wij best. Hoe gekleurder de veren, hoe meer kans ze hebben op een date. Maar het draait ook om uiterlijk verschijn. Flamingo’s doen de meest uitbundige dansjes om aandacht te krijgen van het andere geslacht. Is het bingo? Dan blijven ze tot de dood hun scheidt bij elkaar. Maar eeuwige trouw kan niet worden beloofd, want net als bij mensen, eten flamingo’s wel eens buiten de deur.

Manakin vogels uit de Amerikaanse tropische wouden, dansen vaak samen. Ze helpen elkaar om het juiste vrouwtje aan de haak te slaan. Wingman techniek dus!

Of je doet gewoon een dab.

Nijlpaard – Poep sprinkler

Nijlpaarden zijn niet de meest aantrekkelijke beesten, dus ze moeten op een andere manier de aandacht krijgen. Ze zullen vast alles geprobeerd hebben, want de manier die blijven hangen is bijzonder. Tijdens het poepen gebruikt een Nijlpaard namelijk zijn korte staart als propeller en slingert daarmee de kak de wereld in. Hiermee bakent hij territorium af en daarnaast worden vrouwelijke hippo’s er bloedjegeil van.

Moet je voorstellen dat je dit iemand op Lowlands ziet doen…

Prieelvogel – Een riante woning

Show what you’ve got! Om het andere geslacht te imponeren moet je laten zien hoe dik je huis is. Zorg dat het opgeruimd is en zorg dat het mooi ingericht is. Althans dat is een tip dat baarsachtigen en de prieelvogel je zouden geven. De prieelvogel is bijvoorbeeld het hele paarseizoen bezig met het bouwen van een nest van allerlei glinsterende dingen en daarbij let hij op álle details. Na maanden hard werk komt het vrouwtje keuren. Is het goed genoeg? Dan mag hij er 10x korter bovenop dan de gemiddelde man nodig heeft na 1,5 maand zonder seks, en is het vrouwtje gevlogen.

‘Help mijn man is klusser’ komt niet uit de lucht gevallen…

Giraf – Even ruiken

Dit is een dikke tip die zeker wil zijn van z’n zaak en eerst wil checken welk vlees hij/zij in de kuip heeft. Een giraf zit precies zo in elkaar. Tijdens het versierproces ruikt het vrouwtje even aan de genitaliën van het mannetje. Does she likes what she smells? Dan laat ze vrijwillig (floep) een beetje urine vrij komen.

Om te checken of het mannetje z’n flirt geschikt is, steekt hij vervolgens ook zijn neus even tussen het kruis en kan ze gelijk even ruiken of ze al zwanger is of niet. Handig!

Doet ze het niet uit zichzelf? Dan slaat het mannetje even op haar kont en komt er vanzelf urine vrij.

Als je hier trouwens opgewonden van wordt, moet je meteen je laptop dichtklappen. Vuil ding.

Schorpioenvlieg – Suprise!

De schorpioenvlieg weet dat vrouwtjes, net als bij mensen, van mooie cadeautjes houden. Hij riskeert dan ook z’n leven om uit een spinnenweb een lijk van een andere vlieg te halen om vervolgens cadeau te doen aan de liefde van z’n leven. Lukt hem dit niet, dan maakt hij een bal van zijn eigen spuug en geeft hij dat.

Dan weet je wat je te doen staat als je binnenkort iets goed te maken hebt!

Weet ook niet precies wat je aan deze video hebt.

Eend – Niet versieren

Oké dit is geen dikke tip: want zoals de meesten wel weten kan je beter geen seks hebben zonder dat alle partijen een go hebben gegeven. Bij eenden werkt dit anders. Vrouwen daar zijn als kortpittige overgeëmancipeerde huismoeders die praten voor hun man en seks als pressiemiddel gebruiken. Je kent ze. Alleen vrouwelijke eenden hoeven helemaal geen seks. Daarom schakelen mannetjes hun maten in om het vrouwtje vast te houden, zodat zij hun – soms wel 20 centimeter lange – spiraalvormige fallus in de dame in kwestie kunnen steken.

Zie het als een mooi voorbeeld hoe wij het beter niet kunnen doen. Nu is het overigens wel duidelijk waarom Donald Duck én Guus Geluk altijd achter Katrien aan renden…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *