Asking For A Friend: hoe krijg ik een blue waffle?

[alert type=white]’Asking For A Friend’ is in het leven geroepen om iedere vraag in volledige anonimiteit beantwoord te krijgen. Geen enkele vraag is te beschamend voor deze rubriek, want wij helpen je vriend(in) maar al te graag. Vragen over seks, drugs of gewoon iets wat deze persoon altijd al wilde weten. Ook een brandende vraag? Scroll dan door naar onder![/alert] [alert type=white] Deze vraag is ingestuurd onder de schuilnaam Helemaal Zandt [/alert]

We durven er geld op in te zetten: je hebt je ooit gewaagd aan het googlen van een blue waffle. Iedereen om je heen zei vol overtuiging dat je iets geweldigs kreeg te zien. Zo goed gelovig als jij bent drukte je op enter. Dit was het begin van een levenslange trauma. Bij het horen van de term dwalen de beelden nog steeds door je hoofd. De angst houdt daar niet op. Je zou er alles voor overhebben om dit blauwe wezen te vermijden. Is het mogelijk of blijft het schepsel onvermijdbaar?

De blauwe wafel: fabel of feit?

We zullen je maar direct uit je lijden verlossen. De grote smurf is een fictieve soa waarvan wordt gezegd dat het alleen bij vrouwen voorkomt. Waffle is een bijnaam voor de vagein en blauw verwijst naar een van de zogenaamde symptomen van de fictieve soa. Het is allemaal begonnen op internet waar gezegd werd dat de aandoening de flamoes zou misvormen en blauw laat kleuren. Oke, er zijn soa’s die van een vierkante doos een platgetrapte doos maken. Een soa waarbij de doos ook nog een likje blauwe verf krijgt? Die bestaat gelukkig alleen op internet!

‘Dat heb gestaan op Facebook!’

Niet alles wat op het interwenswebs staat is waar. Als dat wel het geval was zou Miley Cyrus vermoord en vervangen zijn, zou Tupac nog in leven zijn en zou John Lennon door de CIA vermoord zijn. Er is nul medisch bewijs dat een blue waffle bestaat. De bron van de foto’s die op internet ronddwalen? Kneiter hard gephotoshopt. Pfoe, dat is de wereld uit.

Op naar de volgende vraag. Stuur jij hem via het formulier onder de afbeelding in? 😉

 

blue waffle
Foto: Bruce Mars

 

 

Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *