Lifegoals: een borrelpakket door je brievenbus

borrelpakket

Over het algemeen kijken we niet heel enthousiast wanneer we onze brievenbus horen klepperen. Alweer reclame of een rekening. Of erger nog: een blauwe brief van De Belastingdienst. En hoewel die enveloppen vast nog een keer op je deurmat vallen, kan het ook zomaar zijn dat er een borrelpakket wordt bezorgd.

Waarschijnlijk hadden we je al bij het woord ‘borrel‘, dus wij leggen het graag verder aan je uit.

Borrelpakket door je brievenbus

We borrelen ons suf en van pakketjes wordt iedereen blij. Daarom heeft Charles.nl diverse borrelpakketten samengesteld voor iedere gelegenheid én passen ze ook nog eens gewoon door de brievenbus. Hoorde ik daar iemand life goals zeggen?

Charles brievenbus cadeautjes brengen veel voordelen met zich mee. Zo hoeft de ontvanger niet thuis te zijn om het pakket te ontvangen, want het pakket past namelijk in iedere brievenbus. Daarnaast betaal je voor een borrelpakket dat door de brievenbus kan ook nog eens een stuk minder dan pakketpost.

Voor ieder wat wils

Bij een borrel hoort natuurlijk altijd een lekker drankje en een hapje. Zo bevatten de borrelpakketten van Charles.nl handige ‘oneglass’ wijnflacons (wit of rood) of fruitige organische limonadesiroop. En een borrelpakket is uiteraard niet compleet zonder snacks. Van popcorn en een luxe notenmix tot chocolade repen in verschillende smaken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je honger krijgt.

Dus heb je een date, wil je jezelf óf iemand anders verrassen met een vrijmibo rechtstreeks op je deurmat? Dan is Charles.nl the place to be.

Borrelpakket
Credits: Gustavo Fring