Brewdog komt met all-you-can-drink vlucht

Brewdog

Naast dat je met 900 km/u door de lucht raast en binnen no-time aan de andere kant van de wereld kunt zijn, is vliegen best wel kut. En door de vliegtuigmaatschappijen die de toch al krappe beenruimte nóg minder maken, wordt het eigenlijk alleen maar erger. Toch is er goed nieuws uit de gevleugelde vliegwereld. Brewdog, een brouwerij uit het Verenigd Koninkrijk, gaat ervoor zorgen dat vliegen een heel stuk leuker gaat worden. Hoe? Onbeperkt bier natuurlijk, want wie wordt er nu niet blij van bier?

All-you-can-drink

Op 21 februari vliegt er een Boeing 767 van Londen naar Ohio, met plek voor 210 passagiers. Tijdens deze all-you-can-drink vlucht krijgen de geluksvogels onbeperkt bier dat speciaal is afgestemd op de hoogte waarop men zich bevind én de gerechten die worden geserveerd. Bij de landing in Ohio houdt het niet op. Je gaat namelijk mee op een tweedaagse ‘food and bar tour’ in Columbus en Cincinatti.

Brewdog

De excursie duurt van 21 februari tot 25 februari en zal rond de 1600 dollar de kop kosten. Helaas zijn de plekken momenteel alleen beschikbaar voor investeerders van Brewdog, maar ze hebben wel al aangekondigd dat ze tien plekken gaan verloten. Hou de socials van Brewdog in de gaten, en wie weet zuip jij jezelf helemaal klem in een vliegtuig in februari. Cheers!

Brewdog
Credits: Paul Hayday
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *