Brie met MDMA is schijnbaar een ding in Engeland

Hoewel de oudere rave-generatie niet meer zo vaak in clubs of festivals te vinden zijn, toch blijkt de feestgeest er nog goed in te zitten. In Engeland blijkt het een trend te zijn onder vrouwen van middelbare leeftijd om MDMA in brie te stoppen tijdens etentjes. No joke, dit is geen satirisch artikel. Het begon met een groep vrouwen van in de 50 nader tot elkaar wilde komen tijdens een etentje. Nu verspreid de trend zich door heel Engeland. MBrieMA iemand?

Brie met MDMA: The Story

Een vrouw, die uiteraard anoniem wil blijven, legt aan Buzz uit dat ze een groep hechte vriendinnen heeft die alles hadden geprobeerd op het gebied van food. Toch mistte er iets. “We hadden niet zoveel lol zoals we vroeger deden. Er leken wat barrières te zijn ontstaan, dus iemand stelde voor om MDMA te pakken zodat we wat opener tegen elkaar werden.”

Sommige vrouwen hadden in een ver verleden ooit cocaïne gebruikt, maar niemand MDMA. Een zoon van een van de dames gaf advies over hoe ze het in moesten nemen, wat leidde tot het besluit om de drugs in een stuk brie te stoppen. HOE DAN?!

De vrouw beschreef de ervaring als volgt: “De eerste 40 minuten gebeurde er weinig, maar toen leek het tapijt ineens tot leven te komen en voor dat ik het wist belandde ik in een diep gesprek over mijn seksfantasie waarin ik seks heb met een oude schoolvriend. Het was een intense ervaring en ik weet zeker dat mijn vriendinnen het na die ene keer vaker hebben gedaan. Nu lijkt het MDMA in brie verpakken een dingetje te zijn.”

Lekker toch, brie met een mooie chemische noot. Glaasje Chardonnay erbij en gaan!

Source :
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *