Bruut en Cartel komen met een hele dikke Koningsdag-collectie

See
// 23 april 2019
Bruut x Cartel Koningsdag-collectie

Komende zaterdag is het weer zover. Om te proosten op onze Willem, gaan we als land weer collectief naar de klote. Om dit te heugelijk feit te vieren heeft Bruut voor de tweede keer de handen ineens geslagen met Cartel Amsterdam voor een exclusieve Koningsdag-collectie.

Bruut x Cartel collab

Cartel kennen we natuurlijk uit de clubscene en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste house-organisaties in Amsterdam en werkte vroeg jaar al samen met Bruut voor een speciale ADE-collectie. Deze werd enorm goed ontvangen bij zowel artiesten, fans en vrienden van beide partijen. Een nieuwe collab kon daardoor niet uitblijven en komen dit jaar keihard terug met een Bruut x Cartel Koningsdag-collectie. Bestaande uit een t-shirt en een hoodie, ben jij met deze items voorbereid op alle weersomstandigheden.

Amsterdam

Onze hoofdstad staat centraal in deze collectie en dat is goed terug te zien in het design. Op de achterkant van de shirts en hoodies is het metro- en tramnetwerk van Amsterdam te zien, wat symbool staat voor de link tussen Bruut, Cartel en Amsterdam. Uiteraard komt het Koninklijk oranje ook terug in de design. Nog geen outfit voor Koningsdag, dan scoor je deze op de website van Bruut.

 

Categories
See