Op dit nieuwe social mediakanaal is naakt wél toegestaan

Buttrcup

Facebook, Instagram, YouTube en andere social media staan niet toe om content te posten waar nudity wordt getoond. Iedere tepel krijgt een Emoji sticker of wordt geblurred. Voor jou en mij erg spijtig, maar ook zeker voor modellen en fotografen die hun kunst niet kunnen tonen op deze platformen. Nu heeft Buttrcup, een nieuw social mediakanaal de oplossing gevonden. Praise the lord!

Buttrcup

Buttrcup vond dat het op moest komen voor de rechten van de tepel. Met een kleine middelvinger naar Instagram besloten ze daarom om hun eigen social mediakanaal te starten, inclusief nudity. Dan hebben we ineens je aandacht hé? Het gaat als volgt in zijn werk: je registreert je, geeft aan dat je geen robot bent en voilà. Je hebt nu toegang tot een soort x-rated versie van Instagram en kun je dames volgen door te subscriben. Nu klinkt dit natuurlijk allemaal héél makkelijk, maar er moeten natuurlijk ook centen verdiend worden. Je kunt maar een beperkt aantal foto’s per dame bekijken, maar voor een klein bedrag geeft het platform je toegang tot meer foto’s.

Mocht je niet verder gekomen zijn dan de eerste alinea om Buttrcup te checken, schaam je niet. Wij hadden precies hetzelfde en zijn inmiddels wat euro’s lichter… Ach ja, het blijft een mooi initiatief. Free the nipple!

Source :
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *