ID&T presents camping Tijdloos: de ultieme plek om te chillen deze zomer

Camping tijdloos

De zomer moet nog beginnen, maar deze zal helaas anders zijn dan andere jaren… Niet elke week ravotten op een festival, niet losgaan in clubs en zelfs de brakke maandagen gaan we missen. Maar gelukkig is daar ID&T, de organisatoren achter o.a. Amsterdam Open Air, Mysteryland en nog veel meer van je favoriete festivals. Zij komen namelijk met camping Tijdloos, de ultieme chill plek van deze zomer.

Camping tijdloos

Dat het zware tijden zijn voor de festival wereld en-liefhebbers mogen duidelijk zijn. Maar ID&T laat het er niet bij zitten en verrast vriend en vijand met een spiksplinternieuw concept: Camping Tijdloos. Van 10 juli tot 17 augustus kan iedere kampeerliefhebber een break nemen van alle verplichtingen en ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

Zoals we gewend zijn van ID&T staat creativiteit, innovatie en samenzijn centraal. Ook op camping Tijdloos aan het Drentse Ermerstrand. Allemaal netjes op 1,5 meter afstand. Hier kun je verblijven in de prachtige natuur, die is voorzien van een breed aanbod in activiteiten en vermaak. Denk aan waterskiën, zwemmen, super, yoga en zelfs intieme concerten staan op het programma.

Wil jij een magische vakantie in eigen land beleven? Dan heb je de keuze tussen verschillende accommodaties. Welke accommodatie wat kost, vind je op deze pagina. Boeken doe je hier.

Camping Tijdloos